Σ’ αυτό το παράξενο φθινόπωρο που μπαίνει, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και ο Δήμος Αθηναίων, επιλέγουν να συνεχίσουν να στηρίζουν τους ανθρώπους του Πολιτισμού και τους δημότες της Αθήνας.

Οι εκδηλώσεις #Στηρίζουμε τον Πολιτισμό, που έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι συνεχίζονταιστα θέατρα Κολωνού και Γκράβας με σημαντικές εκδηλώσεις και δημιουργούς και μοναδικές βραδιές με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους και παραστάσεις χορού.

anna-rokofyllou-opanda
Η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Άννα Ροκοφύλλου
Όπως τονίζει η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Άννα Ροκοφύλλου: «Χαμογελάμε κι αναπνέουμε πίσω από τις μάσκες -ώσπου να έρθει η ώρα να τις βγάλουμε οριστικά. Μέχρι τότε, επιμένουμε πολιτιστικά και δημιουργικά, στηρίζουμε τον πολιτισμό και τους πολίτες της Αθήνας».

O ΟΠΑΝΔΑ, τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας, συνεχίζει τις εκδηλώσεις έως τις 7 Οκτωβρίου στο θέατρο Γκράβας και στο θέατρο Κολωνού έως τις 10 Οκτωβρίου.

Ο ΟΠΑΝΔΑ συμμετέχει στο πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων, για τη στήριξη των καλλιτεχνών και των ανθρώπων που εργάζονται στον πολιτισμό και διαθέτει δωρεάν δύο πολιτιστικούς του χώρους με έμφαση στις γειτονιές, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Αθήνας, στην 4η και 5η Δημοτική Κοινότητα, το θέατρο Κολωνού και το θέατρο Γκράβας.

Ελένη Γερασιμίδου(7/10 Κολωνός), Κατερίνα Διδασκάλου(21/9 Κολωνός), Παντελής Θαλασσινός (29/9 Κολωνός), Σταύρος Σαλαμπασόπουλος (1/10 Κολωνός) κ.ά., είναι μερικά από τα ονόματα που θα που μας συντροφεύσουν έως τον Οκτώβριο στο θέατρο Κολωνού, χαρίζοντάς μας υπέροχες μουσικές και θεατρικές στιγμές. Το θέατρο Γκράβας αγαπάει τα παιδιά, δίνοντας έμφαση στο παιδικό θέατρο, με ποιοτικές παιδικές παραστάσεις, Αγκαλιάστε τη Γη | Σώστε τον πλανήτη (7/10). Κοσμογονία (20/9), Ψυχολογία ενός Νεκροθάπτου (29/9) συμπληρώνουν τη λίστα των θεατρικών παραστάσεων στο θέατρο Γκράβας.

Ο ΟΠΑΝΔΑ έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων, αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων για την προστασία και την ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.

Ακολουθούμε τις οδηγίες και προστατεύουμε την υγεία μας:

* Διάθεση δελτίων εισόδου για τις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο

Η διάθεση των δελτίων εισόδου για τις παραστάσεις στο θέατρο Κολωνού θα πραγματοποιείται την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα από την εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο δήμου Αθηναίων, αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» (Ακαδημίας 50) και ώρες 10.00-14.00 και δυο ώρες πριν την έναρξη στο θέατρο Κολωνού, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα

Η διάθεση των δελτίων εισόδου για τις παραστάσεις στο θέατρο Γκράβας θα γίνεται στο Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης Γκράβας (Ταυγέτου 60) και ώρες 00-14.00 και δυο ώρες πριν την έναρξη στο θέατρο, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα
** Για τις παραστάσεις με εισιτήριο η προπώληση γίνεται αποκλειστικά από τα καλλιτεχνικά σχήματα.
Πώληση εισιτηρίων θα γίνεται και δύο ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο θέατρο Κολωνού, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

*** Κατά την άφιξή μας στο θέατρο κρατάμε αποστάσεις και αποφεύγουμε το συνωστισμό:

Προσερχόμαστε στο θέατρο τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης
Η χρήση ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, την παραμονή και την έξοδό μας από το θέατρο
Κατά τη διάρκεια της παράστασης καθόμαστε μόνο στις θέσεις που υπάρχει σήμανση και δεν αλλάζουμε θέση
Μετά το πέρας της παράστασης ακολουθούμε τις οδηγίες των εργαζομένων για την τμηματική έξοδο από το θέατρο

Δεν θα υπάρχει διάλειμμα

Πληροφορίες στο www.opanda.gr και στα τηλέφωνα 210-5284800, 210-5284851, 210-5284853 και στο Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης Γκράβας, 210-2011151