Ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται με sold out, να σηκώσει την αυλαία του CT Garden Festival την Τετάρτη 23 Ιουνίου. Το θεματικό project του Γιώργου Νταλάρα «Περπάτησα όλη τη γη..» επαναλαμβάνεται  την Δευτέρα 28 Ιουνίου, αλλά και η δεύτερη του εμφάνιση είναι από καιρό sold out!   



Τι είναι όμως, το CT Garden Festival; Είναι ένα  νέο φεστιβάλ, σε μια ανοιχτή μουσική σκηνή, με ευρύχωρα τραπέζια όπου τηρούνται όλες οι αποστάσεις ασφαλείας. Η αγορά εισιτηρίου σας δίνει την δυνατότητα ν' απολαύσετε το πρόγραμμα με την παρέα σας, αποκλειστικά σε δικό σας τραπέζι κι όχι μαζί με άλλους.




Το φεστιβάλ από τις 23 Ιουνίου έως τις 23 Ιουλίου με την καλλιτεχνική επιμέλεια του συνθέτη Μιχάλη Κουμπιού και με γενικό τίτλο  «Ο γύρος του κόσμου με ελληνικά τραγούδια», μας καλεί να ταξιδέψουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και σε όλο τον κόσμο.
 
Καταξιωμένοι ερμηνευτές και δημιουργοί του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, ζωντανοί θρύλοι μαζί με τη νεότερη γενιά, συμμετέχουν σε μία σειρά συναυλιών, που αντλούν τα θέματα και το υλικό τους από τα πιο ταξιδιάρικα ελληνικά τραγούδια. Κι από κοντά ορχήστρες, συγκροτήματα και κορυφαίοι σολίστες.
Είναι στη φύση μας το ταξίδι και όσοι αγαπάμε το ελληνικό τραγούδι ξέρουμε να ταξιδεύουμε μαζί του. Ελάτε μ’ αποδράσουμε και ν’ ανακαλύψουμε όσα χάσαμε στην πορεία ή όσα ποτέ δεν συναντήσαμε. Ταξίδι είναι άλλωστε και η ίδια η ζωή. 
 
Στο CT Garden Festival του «Christmas Theater» συναυλιακά γεγονότα θα μας ταξιδέψουν με ελληνικά τραγούδια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και σε όλο τον κόσμο. Πολλά και διαφορετικά τα ταξίδια που ονειρευτήκαμε να κάνουμε μαζί. Ταξίδια σε άλλες πολιτείες. Ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο από τη μαγεία της Ανατολής. Θα περπατήσουμε όλη τη γη με την μαγευτική δύναμη ενός ζωντανού θρύλου… Ταξιδιάρικες συναυλίες όπου όλοι κι όλα, μπορούν να συνυπάρχουν και να συνδιαλέγονται.






ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ
«Περπάτησα όλη τη γη..»
Μαζί του η Βιολέτα Ίκαρη και η Ασπασία Στρατηγού
ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021
Χρηστος Θηβαιος
«Απ’ τα Εξάρχεια ως το Πεκίνο»
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ
«Κατάρτι κι ατµός»
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021
Ματθαίος Τσαχουρίδης
Αφηγητής Ιωάννης Παπαζήσης
«Έλα παπόρ – έλα παπόρ»
ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ
”Ο δρόμος”
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
ΓΛΥΚΕΡΙΑ – ΤΑΚΙΜ
«Στην Ανατολή..»
Μαζί τους o Γιάννης Νιάρχος
ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
«To μεγάλο ταξίδι»
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
Ελένη Βιτάλη
Νεοκλής Νεοφυτίδης
«Πάµε γι’ άλλες πολιτείες»
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
Πάνος Δημητρακόπουλος
Παντελής Θαλασσινός, Νίκος Ξυδάκης, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Καλλιόπη Βέττα, Ζαχαρίας Καρούνης, Αρετή Κετιμέ, Κατερίνα Παπαδοπούλου
«Μπουένος Άιρες, Νέα Υόρκη, Βομβάη, Τόκιο και Μπαρμπαριά»
ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

‘‘Άντε να λύσουμε…’’

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

«Τι είναι αυτό που μας ενώνει..»

ΠΥΞ ΛΑΞ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Δημήτρης Μπάσης
«Καράβι το φεγγάρι»
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

‘‘Με διαβατάρικα πουλιά …’’

Μίλτος Πασχαλίδης

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ
Στάθης Δρογώσης, Αγάπη Διαγγελάκη, Βύρων Τσουράπη
«Εδώ είναι το ταξίδι»
ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
«Όλο το μπλε του Χάρτη»
Συμμετέχει η Δήμητρα Μπουλούζου
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021