Με τα πρώτα μηνύματα από το άνοιγμα του πολιτισμού να είναι πολύ ενθαρρυντικά, τόσο από την απόλυτα ικανοποιητική προπώληση των εισιτηρίων, όσο και από τη δίψα του κόσμου να παρακολουθήσει θεάματα, σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος φαίνεται πως παίρνει μια ανάσα μετά την περιπέτεια της καραντίνας.

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου εν μέσω της τελευταίας περιοδείας της sold out stand-up comedy παράστασής του «Τάιμινγκ», απολαμβάνει την επαφή με τον κόσμο, προσδοκώντας να κερδίσει τον χαμένο χρόνο που τον κράτησε μακριά από το κοινό του. «Στην πρώτη παράσταση στην Ορεστειάδα είχα πολύ άγχος, αλλά όλα πήγαν μια χαρά. Παρά τη βροχή, ο κόσμος μας αγκάλιασε. Ένιωσα πόσο ωραία λειτουργεί αυτή η χημεία ανάμεσα στον καλλιτέχνη και τον κόσμο. Ο κόσμος ήρθε χαρούμενος στην παράσταση και ευτυχώς το πιάσαμε από εκεί που το είχαμε αφήσει. Δεν έγινε κάποια αναφορά στην τωρινή κατάσταση. Όλοι θέλουν να γυρίσουν εκεί που ήταν» λέει ο ίδιος σήμερα στη στήλη εμφανώς συγκινημένος.

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου από τότε που άφησε την πρωινή δουλειά του σε εταιρείες διαφήμισης και αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το stand up comedy, έχει πετύχει πολλά. Είναι ο εμπνευστής του Stand up for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας, ο δημιουργός του Comedy Club για παιδιά και ο κωμικός, ο οποίος έκανε τη μεγαλύτερη περιοδεία ελληνόφωνου stand-up εκτός Ελλάδας που έγινε ποτέ, με sold out παραστάσεις σε 22 πόλεις εκτός Ελλάδας.

Άραγε υπάρχουν αστεία και για τον Κορωνοϊό, ένα θέμα που μόνο στεναχώριες μας έχει δώσει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο; «Τα πάντα μπορούν να ειπωθούν με αστείο τρόπο. Υπάρχουν άπειρα αστεία και για τον Κορωνοϊό. Το θέμα είναι πως επιλέγεις να τα εκφράσεις. Τα θέματα που βγάζουν περισσότερο γέλιο είναι τα πολύ προσωπικά, καθημερινά θέματα, εκείνα στα οποία ο κωμικός μπαίνει πολύ βαθιά, και αποκαλύπτει απόκρυφα μυστικά που αρέσουν πολύ στον κόσμο. Όλα έχουν να κάνουν με το αν ο κωμικός μπορεί ένα θέμα να το κάνει αστείο. Η κωμωδία είναι σαν τα μαθηματικά. Ξέρεις αν κάτι είναι αστείο μόνο αν το δοκιμάσεις σε κόσμο» μας εξηγεί.

Ο ταλαντούχος κωμικός λόγω τη δουλειάς του είναι παρατηρητής όλων των πραγμάτων. Ψάχνει πάντα να βρει τι μπορεί να χρησιμοποιήσει στην κωμωδία του. «Μου αρέσει πολύ το πως εξελίσσεται στην Ελλάδα η κωμωδία και η δουλειά των συναδέλφων μου. Βλέπω μια κωμωδία που έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά» αναφέρει.


«Τάιμινγκ»: The final tour
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ


ΔΕΥΤΕΡΑ 5/7 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΣ 21.30
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/7 ΑΙΓΙΝΑ - CINE ΜΑΡΙΝΑ 21.30
ΤΕΤΑΡΤΗ 14/7 ΒΕΡΟΙΑ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΡ 21.30
ΠΕΜΠΤΗ 15/7 ΠΤΟΛΕΜΑ'Ι'ΔΑ - ΠΑΡΚΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ 21.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 19/7 ΧΑΝΙΑ - ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΝΤΑΡΙΑΝΩΝ 21.30
ΤΡΙΤΗ 20/7 ΡΕΘΥΜΝΟ - ΘΕΑΤΡΟ ΜΥΘΩΔΙΑ 21.30
ΤΕΤΑΡΤΗ 21/7 ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΠΛΑΖ ΕΟΤ 21.30
ΠΕΜΠΤΗ 22/7 ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ 21.30
ΤΕΤΑΡΤΗ 28/7 ΣΥΡΟΣ - ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ 21.30
ΣΑΒΒΑΤΟ 31/8 ΛΕΥΚΑΔΑ - ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ 21.30
ΤΡΙΤΗ 3/8 ΧΙΟΣ - ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΣΤΡΟΜΗΝΑ "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ" 21.30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/8 ΣΑΡΩΝΙΔΑ - CINEMAX ΤΡΙΑΝΟΝ 21.00