Το TEATRO Athens άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε το κοινό, παρουσιάζοντας το πιο σύγχρονο concept διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα, σηματοδοτώντας παράλληλα μια νέα εποχή στη ψυχαγωγία!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους εντυπωσίασαν το κοινό που έδωσε δυναμικά το παρόν το πρώτο  #SoldOut διήμερο των εμφανίσεων τους, με ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια , ρυθμό &  επιτυχίες απ' την προσωπική τους δισκογραφία και όχι μόνο.

Μια άρτια παραγωγή, βασισμένη σε πρότυπα της διεθνούς μουσικής σκηνής , με εντυπωσιακά σκηνικά , σύγχρονη αισθητική και προσεγμένη φιλοξενία που απ' το πρώτο βράδυ έγινε talk of the town!

Μαζί τους το new entry πρόσωπο της Ελληνικής Δισκογραφίας , ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος Γιώργος Κακοσαίος.

Eleni_Foureira_TEATRO_1
Eleni_Foureira_TEATRO_2
Eleni_Foureira_TEATRO_5
Eleni_Foureira_TEATRO_4
ARGIROS_TEATRO_5
ARGIROS_TEATRO_3
ARGIROS_TEATRO_2
GIORGOS_KAKOSAIOS_TEATRO

 

Στα decks o Dj Anjelo , με τις μουσικές επιλογές του να δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα.

DJ_ANJELO_TEATRO

Το  TEATRO Athens καινοτομεί και προτείνει στον κατάλογο του , το Cocktail bar με τους πιο έμπειρους bartenders να ετοιμάζουν και να σερβίρουν παραλλαγές των πιο εντυπωσιακών κοκτέιλ!

Ανακαλύψτε το πιο σύγχρονο concept διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

*Η είσοδος στον χώρο γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Όλο το προσωπικό του TEATRO Athens είναι πλήρως εμβολιασμένο για την προστασία της δημόσιας υγείας.

TEATRO_IMG_6911
TEATRO_IMG_8997

ARGIROS_TEATRO_1_2