Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους εργαζόμενους, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ανανέωσε για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία με την εταιρία επιθεωρήσεων, πιστοποιήσεων και ελέγχων SGS για την εφαρμογή του προγράμματος που επικυρώνει την αποτελεσματικότητα και τη σωστή εφαρμογή όλων των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης (περιλαμβανομένου του ιού SARS-CoV-2 / Covid-19). Η υπηρεσία SGS Disinfection Monitored έχει εφαρμογή ιδιαίτερα σε οργανισμούς με δραστηριότητα που σχετίζεται με τη συνάθροιση μεγάλου αριθμού ανθρώπων.
Photo__Paris_Tavitian___Museum_of_Cycladic_Art__14_

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης εφάρμοσε και φέτος το πρόγραμμα σε όλους τους χώρους του (εκθεσιακούς, γραφεία, χώρους εκπαιδευτικών προγραμμάτων, Cycladic Shop, Cycladic Café, εισόδους κτλ.) ώστε να εξασφαλίσει την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του, λαμβάνοντας και το προβλεπόμενο ειδικό σήμα της SGS.

Η υπηρεσία


Η υπηρεσία SGS Disinfection Monitored ελέγχει την πληρότητα όλων των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης και επαληθεύει τη σωστή εφαρμογή τους με τη λήψη δειγμάτων από τις επιφάνειες που έχουν καθαριστεί και απολυμανθεί. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, απονέμεται το ειδικό σήμα που επικυρώνει το πρόγραμμα, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας τόσο των εργαζομένων όσο και του κοινού.

Η SGS είναι η μεγαλύτερη εταιρία επιθεωρήσεων, επιβλέψεων, επαληθεύσεων, εργαστηριακών αναλύσεων και πιστοποιήσεων παγκοσμίως, με παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες με 2.600 γραφεία και εργαστήρια και δυναμικό που ξεπερνά τους 94.000 εργαζομένους. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1933 και προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλο το φάσμα βιομηχανιών, επιχειρήσεων και οργανισμών.