Η Μαρία Καρλάκη μίλησε στα parapolitika.gr και τον Γιάννη Ξυνόπουλο για τις εμφανίσεις της στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» και όπως εξομολογήθηκε θα έχει φιλοξενούμενους πάνω στη σκηνή τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Γιάννη Ζουγανέλη.

«Αυτή την Παρασκευή ξεκινάω τις εμφανίσεις μου στην μουσική σκηνή "Σφίγγα" στο κέντρο της Αθήνας, και ο πρώτος μου καλεσμένος την Παρασκευή 11/02/2022 θα είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης. Την επόμενη εβδομάδα 18/02/2022 θα έχω τη χαρά να φιλοξενώ πάνω στη σκηνή και τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Όπως καταλαβαίνετε είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και νιώθω μεγάλη τιμή που θα εμφανιστώ σε αυτή την ιστορική μουσική σκηνή στο κέντρο της Αθήνας»

Η Μαρία Καρλάκη κλήθηκε να δώσει περισσότερες εξηγήσεις για τις ζωντανές της εμφανίσεις της.

«Με τον Θέμη Αδαμαντίδη συνεργαζόμαστε εδώ και πάρα πολλά χρόνια και είναι από τους πρώτους ανθρώπους που με έχει βοηθήσει και με έχει στηρίξει σε αυτό το χώρο.

Με τον Γιάννη Ζουγανέλη συνεργάζομαι μαζί του τα τελευταία δύο χρόνια περίπου, όπου κάνουμε κάποιες κοινές εμφανίσεις. Πέρυσι κάναμε μαζί μία όμορφη περιοδεία, και θα πρέπει να αναφέρω ότι μου έχει γράψει και τραγούδι με τίτλο "Κάτι δεν κάναμε καλά" σε στίχους του Ηλία Φιλίππου».



Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Μαρία Καρλάκη είναι μία από τις τυχερές ερμηνεύτριες που τραγουδάει τραγούδι του Αντώνη Βαρδή μετά το θάνατό του, και μάλιστα συνυπάρχει δισκογραφικά με έναν αγαπημένο της συνθέτη.

«Το τραγούδι μου έχει κυκλοφορήσει εδώ και περίπου ένα μήνα, οπότε για μένα αυτό ήταν ευλογία να τραγουδάω Αντώνη Βαρδή. Είναι ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι, σε στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου με τίτλο "Πάρε με στην αγκαλιά σου". Από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και το έχει αγαπήσει.

Στην ερώτηση πώς έγινε η επαφή με τον Γιάννη Βαρδή για να της δώσει ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του πατέρα του, η Μαρία Καρλάκη απάντησε με το χέρι στην καρδιά.

«Αν δεν ήταν ο Γιάννης Βαρδής τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινόταν. Θεωρώ ότι αυτό ήταν ένα θείο δώρο που ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Είχε γίνει μία προετοιμασία εδάφους όταν ξεκίνησα την δική μου πορεία, γιατί ξύπνησα ένα πρωί και είπα στον εαυτό μου ότι "από δω και πέρα θα κάνω αυτό που θέλω εγώ".



Το πρώτο τραγούδι που έκανα με αυτή τη σκέψη ήταν το "Γιαρέμ" μετά τραγούδησα Σταύρο Ξαρχάκο "Σ' αυτόν τον κόσμο τον καλό" οπότε μετά έκανα τραγούδια που αγάπησα. Πλέον βγάζω έναν δικό μου ήχο, χαράζοντας το δικό μου δρόμο, και βλέπω ότι το κοινό με ακολουθεί.

Θέλω να αναφέρω ότι στο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή που κυκλοφόρησα, οι δεύτερες φωνές είναι του Γιάννη Βαρδή και οι κιθάρες που ακούγονται είναι του ίδιου του Αντώνη Βαρδή.


Τον Αντώνη Βαρδή τον ακούμε και στην αρχή του τραγουδιού, καθώς και στο τέλος που σφυρίζει, και όλο αυτό με γεμίζει χαρά.

Θα πρέπει να αναφέρω και τον Μανώλη Καραντίνη, τον εκπληκτικό σολίστα που συμμετέχει στο τραγούδι μου με το μπουζούκι του.


Κλείνοντας την συνέντευξη η Μαρία Καρλάκη θέλησε να ξαναθυμίσει για τις εμφανίσεις της στην μουσική σκηνή «Σφίγγα» στο κέντρο της Αθήνας ότι η πρώτη είναι στις 11 Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή, στις 9:00 το βράδυ με τον Θέμη Αδαμαντίδη καλεσμένο μαζί της πάνω στη σκηνή, και η δεύτερη είναι την Παρασκευή στις 18 Φεβρουαρίου με καλεσμένο αυτή τη φορά τον εκπληκτικό ηθοποιό και τραγουδιστή Γιάννη Ζουγανέλη.