Μετά τις δύο συναρπαστικές συναυλίες του στο Ηρώδειο, ο Νίκος Πορτοκάλογλου με την παρέα του, επιφυλάσσει ακόμα μία μαγική βραδιά για το κοινό που τον ακολουθεί χρόνια. Την Παρασκευή το βράδυ, με το μεγαλύτερο ολόγιομο φεγγάρι του χρόνου, στον μαγικό χώρο του Σουνίου στο Ναό του Ποσειδώνα, θα παρουσιάσει μία επιλογή από τα τραγούδια του.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, παρέα με τη Βίκυ Καρατζόγλου, τον Βύρωνα Τσουράπη και τους Ευγενείς Αλήτες, την παρέα του από την καλοκαίρινη περιοδεία, υπόσχεται ακόμα μία υπέροχη βραδιά με συγκίνηση και τραγούδι.

«Ένα φως αναμμένο» έχει τίτλο η μουσική παράσταση που παρουσιάζουν ανά την Ελλάδα με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του ίδιου αλλά και τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών, όπως ακριβώς κάνει και στην εκπομπή του «Μουσικό Κουτί».
portokaloglou2

Να σημειώσουμε οτι τη συγκεκριμένη βραδιά κορυφώνονται και οι Περσείδες, τα πεφταστέρια του Αυγούστου.

Η είσοδος στη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Σούνιο (21.00) είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πούλμαν για τη συναυλία του Πορτοκάλογλου στο Σούνιο

Μάλιστα ο Δήμος Λαυρεωτικής βάζει πούλμαν για το κοινό που θέλει να απολαύσει Πανσέληνο και Πορτοκάλογλου στο Σούνιο

Συγκεκριμένα, πούλμαν για τη μεταφορά των πολιτών από το Λαύριο στο Σούνιο, για να παρακολουθήσουν στο Ναό του Ποσειδώνα στις 12/8 τη συναυλία με τίτλο «Ένα φως αναμμένο» του Νίκου Πορτοκάλογλου και των συνεργατών του Βίκυ Καρατζόγλου και Βύρωνα Τσουράπη ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει ο Δήμος Λαυρεωτικής, σε όσους θέλουν να απολαύσουν το φαινόμενο της πανσελήνου, αλλά και τη μουσική του σπουδαίου τραγουδοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, για την εξυπηρέτηση του κοινού, την Παρασκευή 12 Αυγούστου θα ξεκινήσει πούλμαν από την Κεντρική Πλατεία Λαυρίου (ΚΕΠ), με κατεύθυνση προς το Σούνιο στις 19:00, στις 20:00 και στις 20:45. Η επιστροφή προς το Λαύριο θα πραγματοποιηθεί στις 23:30 και στις 00:30.

Παράλληλα, το ΚΤΕΛ Αττικής θα διαθέσει επιπλέον δρομολόγια από την Αθήνα (Πεδίον του Άρεως) για το Σούνιο, με το τελευταίο δρομολόγιο να αναχωρεί με το πέρας της Συναυλίας, από το Σούνιο προς την Αθήνα.

Συνέχεια της περιοδείας για τον Νίκο Πορτοκάλογλου

12/8 ΣΟΥΝΙΟ, ΝΑΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
16/8 ΚΑΒΑΛΑ, ΚΑΣΤΡΟ (FESTIVAL COSMOPOLIS)
18/8 ΚΩΣ, ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΤΑΓΟΡΑ
22/8 ΠΑΡΟΣ, DECK
24/8 ΚΑΛΛΟΝΗ ΛΕΣΒΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
27/8 ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
31/8 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ
04/9 ΛΑΜΙΑ, ΛΟΦΟΣ ΚΟΛΩΝΟΥ
07/9 ΚΥΠΡΟΣ - ΛΥΜΠΙΑ, ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ
13/9 ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΕΥΡΥΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
17/9 ΑΙΓΙΝΑ, ΛΙΜΑΝΙ
18/9 ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, POSEIDON RESOR

Ολες οι εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο ΕΔΩ