Μια μεγάλη συναυλία για τα 50 χρόνια μουσικής πορείας του Γιώργου Χατζηνάσιου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Ηρώδειο. Ο σπουδαίος συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος, με τη συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων και μια σειρά καλλιτεχνών, μάγεψε το κοινό στο κατάμεστο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Πλήθος καλλιτεχνών βρέθηκαν στη μαγική αυτή μουσική βραδιά για να τιμήσουν τον τεράστιο μουσικοσυνθέτη και να τραγουδήσουν:

Ο Μανώλης Μητσιάς, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Έλενα Παπαρίζου, ο Πασχάλης, η Βασιλική Καραγιάννη, ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος, ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο Σπύρος Κλείσσας, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Αγαθή Κοσκινά, η Μαίρη Στεφανακίδη και ως special guest ο Μάριος Φραγκούλης, ενώ guest soloist ήταν η Margo Nancyfor.

Στη διεύθυνση Ορχήστρας ήταν ο Γιάννης Πρωτόπαππας και τη διεύθυνση Χορωδίας είχε ο Σταύρος Μπερής, ενώ τις ενορχηστρώσεις ο Αλέξανδρος Τράμπας. Πλήθος κόσμου απόλαυσε τη συναυλία και ο Γιώργος Χατζηνάσιος αλλά και οι υπόλοιποι ερμηνευτές καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν και η εμφάνιση της κόρης του γνωστού μουσικοσυνθέτη στη σκηνή, Μαργαρίτας Χατζηνάσιου (σ.σ. Margo Nancyfor), η οποία είναι σολίστ και τα τελευταία χρόνια ζει και διαπρέπει στο εξωτερικό. Οι δυο τους έπαιξαν σε δύο πιάνα την «τηλεοπτική σουίτα», μελωδίες δηλαδή που έχουν συνοδέψει ως θέματα γνωστές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Όταν τελείωσαν, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό του Ηρωδείου, ενώ η Μαργαρίτα Χατζηνάσιου υποκλίθηκε μπροστά στον πατέρα της, γονατίζοντας και φιλώντας του το χέρι.

Το «παρών» στην ξεχωριστή αυτή συναυλία έδωσε και ο Μίμης Πλέσσας με τη σύζυγό του, Λουκίλα Κάρρερ, καθώς και οι: Προκόπης Παυλόπουλος, Αντώνης Σαμαράς, Κωστής Χατζηδάκης με τις συζύγους τους, ο Γιώργος Πατούλης, ο Μίνως Μάτσας με την Όλγα Κεφαλογιάννη και άλλοι.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time