Η άφιξη του Οκτωβρίου σηματοδότησε νέες… περιπέτειες για το Netflix και αύξησε τη διάθεση των φανς της πλατφόρμας για ταινίες και σειρές. Νέες αλλά και παλιές ταινίες και σειρές γίνονται διαθέσιμές εντός του μήνα στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Ποιες είναι οι πιο… ιντριγκαδόρικες;


Η καλή νοσοκόμα 

«Η καλή νοσοκόμα» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του 2013 του Charles Graeber. Πρόκειται να ένα θρίλερ, το οποίο διηγείται την αληθινή ιστορία του Τσαρλς Κάλεν, ενός νοσοκόμου, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε έως και 40 ασθενείς.

Στην ταινία μυστηριώδεις θάνατοι αρχίζουν να αυξάνονται όταν η συνεργάτης του Κάλεν, Έιμι Λόγκρεν, αρχίζει να υποψιάζεται και να ερευνά την κατάσταση. 

Έρχεται 26 Οκτωβρίου

Πρωταγωνιστούν: Έντι Ρεντμέιν,Τζέσικα Τσαστέιν,Νάμντι Ασομούγκα
Δείτε τρέιλερ

Το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο

«Το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου» είναι η Άνι Φανέλι, μια κοπέλα από τη Νέα Υόρκη, η οποία δεν έχει μόνο μια αξιοζήλευτη θέση εργασίας σε περιοδικό μόδας, αλλά και έναν μελλοντικό ονειρεμένο γάμο στο Ναντάκετ. Όλα μοιάζουν έτοιμα να καταρρεύσουν όμως, όταν ο σκηνοθέτης ενός ντοκιμαντέρ που ερευνά εγκλήματα την προσκαλεί να δώσει την δική της οπτική για τα σοκαριστικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της εφηβείας της στο διάσημο σχολείο Μπρέντλεϊ. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα.
Από 07 Οκτωβρίου
Πρωταγωνιστούν: Μίλα Κούνις,Φιν Γουίτροκ,Κόνι Μπρίτον
Δείτε τρέιλερ 

«Το ερμάριο με τα αλλόκοτα αντικείμενα» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο 

Οχτώ επεισόδια και οχτώ διαφορετικές ιστορίες τρόμου. Σκοπός του μετρ του τρόμου Γκιγιέρμο ντελ Τόρο είναι να καταρρίψει ότι ήταν ως τώρα γνωστό για το είδος. Τις ιστορίες τις έχουν γράψει και σκηνοθετήσει καταξιωμένοι δημιουργοί τρόμου.  Κάθε ιστορία είναι δημιούργημα διαφορετικών καλλιτεχνών.

Από τις 25 Οκτωβρίου δύο νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα για προβολή στην πλατφόρμα του Netflix.
Έρχεται 25 Οκτωβρίου
Πρωταγωνιστούν: Τιμ Μπλέικ Νέλσον,Σεμπάστιαν Ροσέ,Ελπίντια Καρίγιο
Δημιουργοί: Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Δείτε τρέιλερ 


Η λέσχη του μεσονυχτίου

Μόνο η επίσημη σύνοψη του Netflix ιντριγκάρει: «Σε ένα άσυλο ανιάτων για εφήβους, τα μέλη ενός πριβέ κλαμπ συνάπτουν μια ανατριχιαστική συμφωνία: Ο πρώτος που θα πεθάνει πρέπει να στείλει ένα σημάδι από τον τάφο». Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, τότε αξίζει να σημειώσουμε ότι τη σειρά υπογράφει ο Mike Flanagan, δημιουργός των Haunting of Hill House, Haunting of Bly Manor και Midnight Mass, με το σενάριο να είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Κρίστοφερ Πάικ.
Από 07 Οκτωβρίου

Πρωταγωνιστούν: Ιμάν Μπένσον,Ίγκμπι Ρίγκνι,Ρουθ Κοντ

Δημιουργοί: Λία Φονγκ,Μάικ Φλάναγκαν
Δείτε τρέιλερ 


Τα Κορίτσια του Ντέρι – Σεζόν 3

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix έφτασε αισίως στην Τρίτη σεζόν. «Τα κορίτσια του Ντέρι» προσκαλούν για άλλη μια φορά τους λάτρεις των 90s στον κόσμο μιας… κωμικής εφηβικής ζωής, μακριά από κινητά τηλέφωνα και online καταστάσεις. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πολιτικές αναταραχές στη Βόρεια Ιρλανδία του '90 δεν είναι αρκετές για να ωριμάσουν – ακόμα- την παρέα που δημιούργησε η σεναριογράφος Lisa McGee.
Από 07 Οκτωβρίου

Πρωταγωνιστούν: Σίρσα-Μόνικα Τζάκσον,Νίκολα Κόκλαν,Λουίζα Χάρλαντ

Δημιουργοί: Λίσα ΜακΓκι
Δείτε τρέιλερ 


Το Σχολείο του καλού και του κακού

Μία από τις ταινίες, που στοχεύουν στο νεανικό κοινό της πλατφόρμας, είναι σίγουρα το «Σχολείο του Καλού και του Κακού» σε σκηνοθεσία Πολ Φιγκ. Με ένα πολύ δυνατό πρωταγωνιστικό καστ η ταινία διαδραματίζεται σε ένα σχολείο μαγείας, όπου δύο φίλες καταλήγουν σε διαφορετικά στρατόπεδα, όταν καλούνται να εκπαιδευτούν στο να διατηρήσουν την ισορροπία καλού και κακού.
Έρχεται 19 Οκτωβρίου

Πρωταγωνιστούν: Σοφία Αν Καρούσο,Σοφία Γουάιλι,Σαρλίζ Θερόν
Δείτε τρέιλερ 


Το νησί των Καταραμένων

«Το νησί των Καταραμένων» είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ. Η ιστορία εκτυλίσσεται το 1954, όταν δύο αστυνομικοί καταφτάνουν σε ένα απομονωμένο νησί κάπου στα ανατολικά της Αμερικής με σκοπό να εξερευνήσουν την εξαφάνιση μιας ασθενούς από της  ψυχιατρική κλινική Άσκλιφ. Στο νοσοκομείο Άσκλιφ όμως, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2010 στις αίθουσες των κινηματογράφων.
Από 01 Οκτωβρίου

Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο,Μαρκ Ράφαλο,Μπεν Κίνγκσλι
Δείτε τρέιλερ 


Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ 

Ιός, του οποίου η προέλευση είναι άγνωστη, αρχίζει να μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Μια πανδημία είναι σε εξέλιξη όταν ο παλιός συνεργάτης των Ηνωμένων Εθνών, Τζέρι Λέιν, αναλαμβάνει να βρει την αρχή του κακού και να σταματήσει τη φονική εξάπλωση των ζόμπι. Ο «Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ» έφτασε για να διασπείρει τον τρόμο.
Από 02 Οκτωβρίου

Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ,Μιρέιγ Ίνος,Ντανιέλα Κέρτες
Δείτε τρέιλερ