Την πρώτη θέση στα highlights του Netflix για τον Νοέμβριο έχει το “The Crown. Ο πέμπτος κύκλος της σειράς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του μήνα, λίγες μέρες αφότου κυκλοφορήσει η τέταρτη σεζόν του Manifest. Εντός του μήνα θα κυκλοφορήσουν, επίσης, ντοκιμαντέρ που υπόσχονται να αλλάξουν τα δεδομένα σε πολλούς τομείς της ζωής, της κοινωνίας αλλά και της ιστορίας.


Το Στέμμα: Σεζόν 5, από 9 Νοεμβρίου

Η Νταϊάνα κι ο Κάρολος πολεμούν τα μίντια. Ο ρόλος της μοναρχίας αμφισβητείται. Το ’90, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ δέχεται τη μεγαλύτερη πρόκληση.

Μια νέα δεκαετία ξεκινά και η βασιλική οικογένεια αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση στα χρονικά: πώς θα εξακολουθήσει να συνάδει με τη Βρετανία της δεκαετίας του '90; Καθώς η Νταϊάνα κι ο Κάρολος μπλέκονται σε έναν τεράστιο μιντιακό πόλεμο, οι πρώτες ρωγμές κάνουν τα θεμέλια της μοναρχίας να τρίζουν.

Στo κεντρικό cast συναντάμε τους: Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ Β', Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Jonathan Pryce ως πρίγκιπας Φίλιππος, Dominic West ως πρίγκιπας Κάρολος, Olivia Williams ως Καμίλα Πάρκερ, ο John Lee Miller ως πρωθυπουργός John Major και ο Bertie Carvel ως πρωθυπουργός Tony Blair. Η 5η σεζόν του The Crown θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου 2022 μόνο στο Netflix.
Δείτε βίντεο

Manifest: Σεζόν 4 Μέρος 1, από 4 Νοεμβρίου

Εν μέσω απωλειών και κακοτυχίας, η οικογένεια Στόουν και οι επιβάτες της πτήσης 828 ψάχνουν το αληθινό νόημα πίσω από τα καλέσματα, ενώ τα σημάδια είναι δυσοίωνα.

Το 1ο μέρος της 4ης σεζόν του Manifest θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix. Το Manifest είναι ένα υπερφυσικό δράμα με πρωταγωνιστές τους Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur και Matt Lon.

Δύο χρόνια αφότου η άγρια δολοφονία της Γκρέις έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή τους, η οικογένεια Στόουν βρίσκεται σε σύγχυση, καθώς ο συντετριμμένος Μπεν συνεχίζει να θρηνεί τη γυναίκα του και να αναζητά την απαχθείσα κόρη του, την Ίντεν. Καταπιεσμένος από τη θλίψη του, ο Μπεν παραιτήθηκε από τον ρόλο του συν-καπετάνιου της σωσίβιας λέμβου, αφήνοντας τη Μικαέλα να την κυβερνήσει μόνη της, πράγμα σχεδόν αδύνατο, καθώς κάθε κίνηση των επιβατών παρακολουθείται πλέον από ένα κυβερνητικό μητρώο.

Καθώς η ημερομηνία θανάτου πλησιάζει και οι επιβάτες αναζητούν απελπισμένα έναν δρόμο επιβίωσης, ένας μυστηριώδης επιβάτης φτάνει με ένα πακέτο για τον Καλ που αλλάζει όλα όσα γνωρίζουν για την πτήση 828 και θα αποδειχθεί το κλειδί για να ξεκλειδώσουν το μυστικό των Κλήσεων σε αυτό το συναρπαστικό, συγκλονιστικό και βαθιά συναισθηματικό ταξίδι.
Δείτε βίντεο

1899: Σεζόν 1, από 17 Νοεμβρίου

Μια οπτικά εντυπωσιακή οδύσσεια, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Οι δημιουργοί της διεθνώς αναγνωρισμένης σειράς "Σκοτάδι" μάς ταξιδεύουν στη χρονιά "1899" με οδηγό τον Κέρβερο. Ό,τι χάθηκε θα βρεθεί.

Η γερμανική διεθνής συμπαραγωγή περιλαμβάνει ένα πλούσιο cast Ευρωπαίων ηθοποιών με αρκετά γνώριμα πρόσωπα από άλλες σειρές του Netflix, όπως τα "DARK" και "Elite". Μάλιστα, ο καθένας τους θα μιλάει τη μητρική του γλώσσα. Το cast περιλαμβάνει τους Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musiał, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, και Alexandre Willaume.

Όλα τα επεισόδια του 1899 θα γίνουν ταυτόχρονα διαθέσιμα στις 17 Νοεμβρίου, αποκλειστικά στο Netflix.
Δείτε βίντεο

Wednesday: Σεζόν 1, από 23 Νοεμβρίου

Πρόκειται για μία παραγωγή των MGM Studios και έρχεται σε σκηνοθεσία του Tim Burton των Edward Scissorhands, Corpse Bride, Frankenweenie. Το κεντρικό πρόσωπο του σόου είναι η Jenna Ortega, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από το Scream του 2022, ενώ την είδαμε και στα X, The Fallout και στη σειρά You του Netflix.

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Σε αυτό το σόου πρωταγωνιστούν οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday παλιότερα, θα βρίσκεται στο σόου και θα παίξει την Marilyn Thornhill.

Το Wednesday θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 23 Νοεμβρίου.
Δείτε βίντεο

Τα ντοκιμαντέρ Νοεμβρίου

Killer Sally: Η Δολοφονία ενός Μποντιμπίλντερ, από 2 Νοεμβρίου

Killer Sally

Συνεντεύξεις με φίλους, συγγενείς και την ίδια τη Σάλι ΜακΝίλ καταγράφουν τον θυελλώδη γάμο ενός ζευγαριού μπόντι μπίλντερ που έληξε με έναν φόνο τη μέρα των ερωτευμένων.

FIFA Uncovered: Ποδόσφαιρο και Διαφθορά, από 9 Νοεμβρίου

FIFA Uncovered

Παιχνίδια εξουσίας. Παγκόσμια πολιτική. Μια έρευνα για τη FIFA αποκαλύπτει την πολυτάραχη ιστορία της οργάνωσης και τι προϋποθέτει η φιλοξενία του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Η Σύλληψη του Φονικού Νοσοκόμου, από 11 Νοεμβρίου

Capturing the Killer Nurse

Αυτό το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει πώς οι ερευνητές απέδειξαν ότι ο νοσηλευτής σε ΜΕΘ Τσαρλς Κάλεν σκότωνε ασθενείς και πώς κατάφερε σχεδόν να γλιτώσει τις κατηγορίες.

Είναι Αυτό Αρκετά Μαύρο για Σένα;!; από 11 Νοεμβρίου

Is That Black Enough for You?!?

Ο κριτικός πολιτισμού και ιστορικός Έλβις Μίτσελ μιλά για την εξέλιξη και την επανάσταση του μαύρου σινεμά, από τις ρίζες του ως τις επιδραστικές ταινίες του ’70.

Είμαι η Βανέσα Γκιγιέν, από 17 Νοεμβρίου

I Am Vanessa Guillen

Η Βανέσα Γκιγιέν ήταν 20 ετών όταν βρέθηκε δολοφονημένη σε μια αμερικανική στρατιωτική βάση. Αντί να σωπάσει, η οικογένειά της αγωνίστηκε για δικαιοσύνη και αλλαγή.

Αίμα, Σεξ και Γαλαζοαίματοι, από 23 Νοεμβρίου

Blood, Sex & Royalty

Μια αισθησιακή σειρά που μας δίνει μια γεύση για τη ζωή των πιο φονικών, σέξι και θρυλικών μοναρχών. Η σύγχρονη εκδοχή ενός βρετανικού βασιλικού δράματος.

Πάρ’ τα Χάπια σου: Xanax, από 30 Νοεμβρίου

Θεραπεία ή κατάρα; Σε αυτό το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ, ασθενείς και ειδικοί βάζουν στο μικροσκόπιο το ευρέως συνταγογραφούμενο αγχολυτικό φάρμακο.

Πότε θα κυκλοφορήσουν όλες οι νέες σειρές Νοεμβρίου

1 Νοεμβρίου

Young Royals (Season 2)

The Exorcist

Perfume: The Story of a Murderer

Christmas Encore

2 Hearts

The Takeover

Gabby’s Dollhouse (Season 6)

2 Νοεμβρίου

Killer Sally

3 Νοεμβρίου

Blockbuster (Season 1)

The Dragon Prince (Season 4)

4 Νοεμβρίου

Buying Beverly Hills

Enola Holmes 2

Manifest (Season 4 – Volume 1)

Lookism

5 Νοεμβρίου

Orgasm Inc.: The Story of OneTaste

7 Νοεμβρίου

The Crown (Season 5)

8 Νοεμβρίου

The Claus Family 2

10 Νοεμβρίου

Lost Bullet 2: Back For More

Falling for Christmas

11 Νοεμβρίου

My Father’s Dragon

Is That Black Enough For You?!?

Don’t Leave

14 Νοεμβρίου

Teletubbies (Season 1)

15 Νοεμβρίου

Run For The Money

16 Νοεμβρίου

One of Us is Lying

In Her Hands

The Wonder

17 Νοεμβρίου

1899 (Season 1)

Christmas With You

Dead to Me (Season 3)

I Am Vanessa Guillen

Pepsi, Where’s My Jet?

18 Νοεμβρίου

Elite (Season 6)

Reign Supreme

Somebody

Slumberland

21 Νοεμβρίου

Together Together

StoryBots: Answer Time

23 Νοεμβρίου

Wednesday (Season 1)

The Swimmers

24 Νοεμβρίου

First Love

The Noel Diary

30 Νοεμβρίου

My Name Is Vendetta

Love is Blind: Brazil (Season 2)

Snack vs. Chef