Το Netflix ανακοίνωσε ότι ο Χένρι Καβίλ θα αντικατασταθεί από τον Λίαμ Χέμσγουορθ στην τέταρτη σεζόν του The Witcher.

Ο πρωταγωνιστής του "Man of Steel" έχει παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Geralt of Rivia σε δύο σεζόν της επιτυχημένης σειράς φαντασίας και πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και στην τρίτη.

Ωστόσο, η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε το Σάββατο (29 Οκτωβρίου) ότι έχει ανατεθεί και τέταρτη σεζόν, στην οποία ο πρωταγωνιστής των “Hunger Games”, Χέμσγουορθ, πρόκειται να αναλάβει τον ρόλο του Geralt.

Το Netflix εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ο Καβίλ δήλωσε πως «ο Χέμσγουορθ θα είναι ο νέος πρωταγωνιστής της σειράς. Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και με περιπέτειες, αλλά δυστυχώς, θα αφήσω το μενταγιόν και τα σπαθιά μου για την τέταρτη σεζόν».

«Όπως συμβαίνει με τους μεγαλύτερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη σκυτάλη με σεβασμό για τον χρόνο που πέρασα ενσαρκώνοντας τον Geralt και ενθουσιασμό για να δω την εκδοχή του Λίαμ για αυτόν τον πιο συναρπαστικό και αποχρωματισμένο άνθρωπο.

Λίαμ, αυτός ο χαρακτήρας έχει τόσο βάθος, απόλαυσε το ταξίδι και ανακάλυψε όσα μπορείς να βρεις», πρόσθεσε.

Και ο Χέμσγουορθ αντέδρασε σε αυτή είδηση με δήλωσή του, λέγοντας ότι είναι «ενθουσιασμένος» με την ευκαιρία να υποδυθεί τον Geralt.

«Ο Χένρι Καβίλ ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που μου δίνει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τις λεπίδες του Λευκού Λύκου για το επόμενο μέρος της περιπέτειάς του», δήλωσε ο Χέμσγουορθ.

«Χένρι, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτά που έδωσες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Μπορεί να μπαίνω κατευθείαν στα βαθιά, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι στο Witcher».

Τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του The Witcher διεξήχθησαν κάτω από δυσμενείς συνθήκες εξαιτίας των πολλών καθυστερήσεων που προκάλεσε η πανδημία Covid 19.

Δείτε βίντεο για την τρίτη σεζόν