Ο Νοέμβριος έφτασε και αυτό σημαίνει νέο περιεχόμενο σε αγαπημένες streaming πλατφόρμες. Ο νέος μήνας φέρνει μία σειρά από πρεμιέρες στο Disney+.

Άλλωστε τώρα που ο καιρός έχει αρχίζει να «χειμωνιάζει» περνάμε περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι και στο Disney+ βλέποντας τις αγαπημένες μας σειρές και ταινίες, αλλά και κάνοντας catch-up σε όλα αυτά που έχουμε χάσει. Ο νέος μήνας, λοιπόν, θα φέρει μαζί του πολλές νέες και ενδιαφέρουσες προσθήκες στη δημοφιλή streaming πλατφόρμα με το «Γουίλοου: Η Οργή των Θρύλων», το ψυχολογικό θρίλερ «The Patient» με τον Steve Carell, τη νέα κωμική σειρά «Reboot» από τους δημιουργούς του «Modern Family» μέχρι «Η Μαγεμένη 2» και ενδιαφέρουσες σειρές ντοκιμαντέρ.

Disney+: Όλες οι σειρές που θα δούμε τον Νοέμβριο

Reboot

Υπόθεση: Η αναβίωση μια κωμικής οικογενειακής σειράς του 2000, αναγκάζει τους δυσλειτουργικούς της ηθοποιούς και συντελεστές να συνεργαστούν ξανά. Πρέπει πλέον να αντιμετωπίσουν τα άλυτα θέματά τους σε έναν κόσμο που αλλάζει πολύ γρήγορα.

Έρχεται στις 2 Νοεμβρίου.

Σώστε την Ομάδα μας με τον Ντέιβιντε Μπέκαμ

Υπόθεση: Ο David Beckham επιστρέφει σπίτι. Μια καριέρα που τον οδήγησε στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τώρα τον πηγαίνει πίσω στο ξεκίνημα: στο ανατολικό Λονδίνο.

Έρχεται στις 9 Νοεμβρίου.

Χωρίς Όριο με τον Κρις Χέμσγουορθ

Υπόθεση: Κι αν μπορούσαμε να καταπολεμήσουμε το γήρας και να ανακαλύψουμε όλες τις δυνατότητες του ανθρωπίνου σώματος; Ο παγκόσμιος σταρ Chris Hemsworth εξερευνά αυτήν την επαναστατική ιδέα στη νέα πρωτότυπη σειρά του National Geographic, με δημιουργό τον Darren Aronofsky.

Έρχεται στις 16 Νοεμβρίου.

Οι Αγιοβασίληδές μου

Υπόθεση: Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες που είναι Άγιος Βασίλης, η μαγεία του Scott Calvin αρχίζει να παραπαίει. Καθώς αγωνίζεται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της δουλειάς, ο Scott ανακαλύπτει μια νέα ρήτρα που τον αναγκάζει να ξανασκεφτεί τον ρόλο του ως Άγιος Βασίλης και ως πατέρας.

Έρχεται στις 16 Νοεμβρίου.

Tell Me Lies

Υπόθεση: Το «Tell Me Lies» παρουσιάζει μια θυελλώδη αλλά μεθυστική σχέση που εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια οκτώ χρόνων.

Έρχεται στις 16 Νοεμβρίου.

Reasonable Doubt

Υπόθεση: Μέχρι να έχεις εσύ μπελάδες, δε μπορείς να κρίνεις την Τζαξ Στούαρτ για την υπό αμφισβήτηση ηθική της και την τρελή αντίληψη που έχει για τον νόμο. Έτσι θα καταλάβεις τι πραγματικά είναι, η πιο τετραπέρατη και ατρόμητη συνήγορος υπεράσπισης στο Λος Άντζελες που αντιδρά στο σύστημα δικαιοσύνης με κάθε ευκαιρία.

Έρχεται στις 23 Νοεμβρίου.

Δυναστεία: Η Πραγματική Ιστορία των L.A. Lakers

Υπόθεση: Η «Δυναστεία: Η Πραγματική Ιστορία των LA Lakers» απαθανατίζει την αξιοσημείωτη άνοδο και την πρωτοφανή επιτυχία μίας από τις πιο εμβληματικές ομάδες στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Έρχεται στις 23 Νοεμβρίου.

The Patient

Υπόθεση: Ο Άλαν Στράους είναι ένας ψυχοθεραπευτής που κρατείται αιχμάλωτος από έναν ασθενή, ο οποίος αποκαλύπτει πως είναι κατά συρροή δολοφόνος.

Έρχεται στις 30 Νοεμβρίου.

Γουίλοου: Η Οργή των Θρύλων

Υπόθεση: Ο Γουίλοου, ο θρυλικός μάγος, επιστρέφει σε μια ολοκαίνουργια σειρά που διαδραματίζεται πολλά χρόνια μετά τα γεγονότα της αρχικής ταινίας. Γεμάτη με το συναίσθημα, το χιούμορ και τη μαγεία που λάτρεψαν στην ταινία τόσοι πολλοί, η σειρά εμβαθύνει στο μυστικιστικό, σαγηνευτικό βασίλειο του Andowyne στη συνεχιζόμενη μάχη ενάντια στις δυνάμεις του σκότους.

Έρχεται στις 30 Νοεμβρίου.

Disney+: Οι ταινίες που θα δούμε τον Νοέμβριο

Η Μαγεμένη 2

Υπόθεση: Έχουν περάσει δεκαπέντε χρόνια από τότε που η Ζιζέλ και ο Ρόμπερτ παντρεύτηκαν, αλλά η Ζιζέλ έχει απογοητευτεί από τη ζωή στην πόλη. Αποφασίζουν να μετακομίσουν με την οικογένειά τους στην υπνωτιστικά ήσυχη κοινότητα του Μονρόβιλ, αναζητώντας μια πιο παραμυθένια ζωή – δυστυχώς, όμως, το πλάνο δεν λειτουργεί.

Έρχεται στις 18 Νοεμβρίου.

Μίκυ: Η ιστορία ενός Ποντικού

Υπόθεση: Ο Μίκυ Μάους θεωρείται σύμβολο χαράς και αθωότητας κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά της υφηλίου. Ο Μίκυ προκάλεσε αίσθηση όταν πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινιούλα κινουμένων σχεδίων με συγχρονισμένο ήχο, το Ατμόπλοιο Γουίλι.

Έρχεται στις 18 Νοεμβρίου.