Σοκ επικρατεί από χθες στον καλλιτεχνικό κόσμο στο άκουσμα της είδησης ότι έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Νικόλας Φιλήτας, μέλος του συγκροτήματος Prospectus

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μουσικός, βασικό μέλος του συγκροτήματος Prospectus, πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς. Ο Νικόλας Φιλήτας βρισκόταν σε ταξίδι στη Βρετανία, ενώ το περασμένο Σάββατο πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί της Λευκωσίας.
cache_980x637_Crop_medium_587621_94754_23_01_30_142938

Κατά τη διάρκεια της πορείας του είχε συνεργαστεί με σπουδαίους μουσικούς, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Διονύσης Τσακνής κ.ά.

Η ανακοίνωση των Prospectus


Το συγκρότημά του, Prospectus, δημοσίευσε σχετική ανακοίνωση για τον θάνατο του αγαπημένου τους φίλου και συνεργάτη.

«Η αιφνίδια απώλεια σήμερα του Νικόλα Φιλήτα είναι για μας τους Prospectus τραγικά αναπάντεχη. Το τραγούδι που πάγωσε στα χείλη του, πάγωσε τις καρδιές μας και είμαστε συγκλονισμένοι. Εμείς που μάθαμε να εκφραζόμαστε με τη μουσική, τώρα όρθιοι δίπλα στη μορφή του βυθιζόμαστε σε ενός πένθιμου τραγουδιού την εκκωφαντική σιγή.
Νικόλα, θα είσαι πάντα στη σκηνή μαζί μας.
Εκεί μπροστά που στέκει η συνείδησή μας, που τη χάραξες με την άδολη αγάπη σου! Τα αδέρφια σου οι Prospectus», γράφει η ανακοίνωση.

Συγκινητική ήταν η ανάρτηση του συγκροτήματος Πυξ Λαξ.