Μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση στην περυσινή πρωτοβουλία το 2022, οι εκδόσεις Διάπλαση συνεχίζουν την προσφορά δωρεάν βιβλίων σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής, βοηθώντας τους μικρούς μαθητές να αποκτήσουν πρόσβαση στη γνώση και την ψυχαγωγία.

Η προσφορά αφορά τις βιβλιοθήκες όλων των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Αττικής με δωρεά τριών βιβλίων των εκδόσεών Διάπλαση, τα οποία θα επιλέγουν τα ίδια τα σχολεία από έναν ειδικά διαμορφωμένο κατάλογο 20 τίτλων ο οποίος θα ανανεώνεται καθημερινά.

thumbnail_books1200_2023

Σκοπός είναι αυτά τα βιβλία να δοθούν αποκλειστικά και μόνο για τον εμπλουτισμό των αντίστοιχων σχολικών βιβλιοθηκών, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτά όλοι οι μαθητές των δημοσίων σχολείων της Αττικής.

Η διαδικασία


Η διαδικασία για την παραλαβή των βιβλίων είναι απλή και γρήγορη:

• Ο εκπρόσωπος του σχολείου στέλνει στο sales@diaplasibooks.gr τα φορολογικά στοιχεία του σχολείου που εκπροσωπεί (επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση και τηλέφωνο) για την έκδοση όλων των νόμιμων παραστατικών.

[ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα φορολογικά στοιχεία ενός σχολείου είναι τα στοιχεία της Σχολικής Επιτροπής όπου ανήκει. Χρειάζονται λοιπόν τα στοιχεία της Σχολικής Επιτροπής και ως αποδέκτης μπαίνει το σχολείο μόνο με τη διεύθυνσή του.]

• Οι εκδόσεις στέλνουν έναν κωδικό πελάτη, με τον οποίο γίνεται η παραλαβή των βιβλίων από το κατάστημά μας, οδός Σόλωνος 19, Κολωνάκι (Δευτέρα και Τετάρτη 9 π.μ. με 5 μ.μ., Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9 π.μ. με 9 μ.μ. και Σάββατο 10 π.μ. με 4 μ.μ.).

Η παραλαβή των βιβλίων θα γίνεται μόνο από το κατάστημά της Διάπλασης, καθώς αποστολές βιβλίων δεν πραγματοποιούνται.

Επίσης τα βιβλία θα διανέμονται μόνο στις Σχολικές Επιτροπές και όχι στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. Οι σύλλογοι μπορούν να ενημερώνουν τα σχολεία αν δεν έχουν ήδη ενημερωθεί.