Η αδελφή της ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα, η Μαρία Ματσούκα αποκάλυψε πως εκείνη βρίσκεται πίσω από το όνομα της συγγραφέα, «Μαρία Μαρσέλου».

Η γνωστή συγγραφέας εξήγησε στην κάμερα του «Breakfast@Star», τον λόγο που χρησιμοποίησε ψευδώνυμο για να συγγράψει βιβλία, αλλά το ενδεχόμενο κάποιοι να αμφισβητήσουν την ιδιότητά της ως συγγραφέας.

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Ματσούκα είπε:

«Εδώ και δύο χρόνια συγγράφω με ψευδώνυμο. Διάβασα πολύ και ασταμάτητα. Γύρω στο 2015 με προτροπή του συζύγου μου ξεκίνησα να γράφω ασταμάτητα. Επέλεξα ψευδώνυμο, γιατί θεωρούσα ότι πολλοί άνθρωποι θα αμφισβητούσαν την ιδιότητα μου και λόγω της εταιρείας μου με τα μαγιό γενικά και λόγω ότι έχω υπάρξει στα μέσα τα τελευταία χρόνια, πολλά χρόνια και με ξέρουν με μία άλλη εικόνα οι άνθρωποι».

Στη συνέχεια, κλήθηκε να απαντήσει, αν έχει βρεθεί ποτέ στη θέση να πρέπει να αποδείξει ότι «δεν είμαι η αδερφή της Δήμητρας Ματσούκα, είμαι η Μαρία», όπως ήταν και το ερώτημα που της έκανε ο ρεπόρτερ.

Σε αυτό, απάντησε: «Τώρα με το βιβλίο, γιατί ήξερα ότι θα υπάρχουν πάλι κάποιοι κακεντρεχείς που έλεγαν ότι το βιβλίο το εξέδωσε λόγω της αδερφής της».