Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο μίλησε ο ηθοποιός Τάσος Γιαννόπουλος, δίνοντας μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με τις καταγγελίες. 

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου πώς ένιωσε όταν ξέσπασε το θέμα με τις καταγγελίες κατά Φιλιππίδη, ο γνωστόςηθοπιός είπε: «Με στενοχώρησε γιατί είδα γνωστούς μου ανθρώπους να τους συμβαίνει αυτό, είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη. Γνωρίζω και τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου κι άλλους συναδέλφους που είναι κι από τη μία κι από την άλλη πλευρά. Αυτό είναι σαν αν συμβαίνει μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Από εκεί και πέρα, βεβαίως, η Δικαιοσύνη είναι αρμόδια να κρίνει».


«Είχατε δει κάποιο ακραίο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη να συμβαίνει μπροστά στα μάτια σας;», ήταν η επόμενη ερώτηση. «Κάτι ακραίο όχι. Εγώ γνώριζα μόνο ένα περιστατικό, μόνο μία καταγγελία που είχε γίνει κι ένιωσα τεράστια στενοχώρια. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ παραπάνω σε λεπτομέρειες», είπε.

Στην ερώτηση αν σήμερα, που είναι εκτός φυλακής ο Πέτρος Φιλιππίδης, έχει επικοινωνία μαζί του, τόνισε πως«καμία απολύτως επικοινωνία δεν έχω. Δεν ήμασταν ποτέ και φίλοι, απλά είχαμε συνεργαστεί. Δεν νομίζω ότι υπάρχει και λόγος να επικοινωνήσω μαζί του. Η δικαιοσύνη έκρινε το αν είναι αθώος ή όχι».