Στον Alpha Κύπρου και τον Τάσο Τρίφωνος παραχώρησε συνέντευξη η Δήμητρα Ματσούκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Λιγνάδη τονίζοντας ότι έπαθε σοκ όταν έμαθε τις σε βάρος του καταγγελίες.

«Έκανα πρεμιέρα στην Επίδαυρο χωρίς πρόβα με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λιγνάδη. Μου άλλαξε ένα κομμάτι δύο μέρες πριν την πρεμιέρα. Δεν είχα μία ζεστή συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη, του οφείλω όμως, το γεγονός ότι μπήκα στο Εθνικό Θέατρο γιατί ήμουν δική του επιλογή και έμεινα εκεί τρία χρόνια. Δεν είχαμε ιδιαίτερη επαφή γιατί τον πέτυχα σε μία φάση που ήταν πολύ χαοτικός. Δεν είχαμε τον τρόπο να έρθουμε κοντά, ο Δημήτρης δεν βρισκόταν με κανέναν. Είναι ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς που έχω δει επί σκηνής, αλλά δεν αγαπηθήκαμε, Δεν ήρθαμε κοντά. Ποτέ δεν μου είχε δώσει κάποιο δικαίωμα για όσα ακολούθησαν, αλλά δεν γίναμε και φίλοι. Σοκαρίστηκα πολύ με όλα αυτά και παρόλο που δεν γίναμε φίλοι, μέσα μου ευχήθηκα να είναι ψέματα, να είναι κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται… Να μην είναι αλήθεια, θα ήθελα να μην είναι αλήθεια».


«Ο πατέρας μου δεν ήταν παρών στις ζωές μας ιδιαίτερα. Χώρισαν οι γονείς μου και δεν ήταν ποτέ παρών στη ζωή μας», αποκάλυψε η Δήμητρα Ματσούκα, όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή