Για πρώτη φορά φέτος και για τρεις μέρες θα πραγματοποιηθεί στην Κάσο ένα μεγαλο φεστιβάλ τζαζ με την ονομασία Kasos Jazz Festival.

 Η Τάνια Γιαννούλη δίνοντας ένα ρεσιτάλ σόλο πιάνου, η σαξόφωνο σοπράνο Μελίνα Παξινού με το κουαρτέτο της, ο βιολονίστας Μιχάλης Καταχανάς με το κουαρτέτο του Samebito και ο κοντραμπασίστας Πέτρος Κλαμπάνης Tora Collective θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τους μουσικές δουλειές στο κοινό του νησιού και στους επισκέπτες του πραγματοποιώντας τέσσερις μοναδικές συναυλίες σε μαγευτικούς χώρους προσφέροντας στο κοινό μία μοναδική εμπειρία.

Το Kasos Jazz Festival είναι ένα δωρεάν φεστιβάλ τζαζ που καλεί το κοινό του να ζήσει μέσα από τις μελωδίες αξέχαστες στιγμές γεμάτες μουσική, συγκίνηση μέσα από τις μελωδίες της τζαζ κι όχι μόνο μουσικής.

Η αυλαία του Kasos Jazz Festival θα ανοίξει την Τρίτη 8 Αυγούστου με την Τάνια Γιαννούλη παίζοντας solo πιάνο με φόντο το ηλιοβασίλεμα στο Άγιο Κωνσταντίνο.

Τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ στις 5 Σεπτεμβρίου η Μελίνα Παξινού με το κουαρτέτο της θα παρουσιάσει κομμάτια από την τελευταίο της δίσκο αλλά και από τις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές και θα κλείσει  τη βραδιά ο Μιχάλης Καταχανάς με το κουαρτέτο του Samebito.

Η αυλαία του Kasos Jazz Festival θα πέσει στις 6 Σεπτεμβρίου με τον Πέτρο Κλαμπάνη, την Αρετή Κετιμέ και τον Θωμά Μελεταία παρουσιάζοντας τον τελευταίο δίσκο Tora Collective.