Την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Αυγούστου, το Κτήμα Πιθαρι στην ιδιαίτερη λίμνη Τριχωνίδα θα φιλοξενήσει το πολυαναμενόμενο μουσικό event της φετινής καλοκαιρινής σεζόν, το Lake Party, με δύο βραδιές γεμάτες μουσική, χορό και διασκέδαση.

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου θα τραγουδήσει η Νατάσα Θεοδωρίδου μία από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες τραγουδίστριες και ομορφότερες γυναικείες λαϊκές φωνές της χώρας με πολυετή, αξιοθαύμαστη καριέρα και δεκάδες επιτυχίες ανά τα χρόνια, που παραμένουν αξέχαστες και λατρεμένες μέχρι σήμερα.
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια προσκαλεί το κοινό σε μια μουσική γιορτή με αγαπημένα της τραγούδια, έχοντας μαζί της το συγκρότημα των Alcatrash, που έχει πολλές επιτυχίες στις αποσκευές του.


Την Παρασκευή 25 Αυγούστου, θα ανέβουν στη σκηνή ο Κωνσταντίνος Αργυρός που πέρυσι είχε πραγματοποιήσει μια υπέρ- επιτυχημένη περιοδεία με αποκορύφωμα τη συναυλία του με τον 50Cent στην Αθήνα.
O καλλιτέχνης με τα δεκάδες διαδοχικά no1 hits και τις αμέτρητες sold out
εμφανίσεις, ταξιδεύει σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο με το «Elpida Tour by Coca-Cola».


Πρόκειται για μία μεγάλη, εντυπωσιακή και υψηλών προδιαγραφών παραγωγή της Panik Live - με την υποστήριξη της Coca-Cola που είναι συνοδοιπόρος του στο «Elpida Tour»

Στο site του Lake Party μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, σημαίνοντας την αντίστροφη μέτρηση για το πιο κεφάτο καλοκαιρινό φεστιβάλ.