Στις 15 Νοεμβρίου, μια ημέρα πριν από την επίσημη έξοδό της στις κινηματογραφικές αίθουσες, η StraDa, σε συνεργασία με το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, παρουσιάζουν σε δύο αποκλειστικές δωρεάν προβολές την αριστουργηματική ταινία ΟΛΗ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ | All The Beauty and the Bloodshed, μια βαθιά πολιτική και επιδραστική ταινία της, βραβευμένης με Όσκαρ για το CITIZENFOUR, Laura Poitras.

Η ταινία "Όλη η ομορφιά και η αιματοχυσία" 

Η ταινία, η οποία κατέκτησε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, σκιαγραφεί την ταραχώδη ζωή και το έργο της κορυφαίας φωτογράφου Nan Goldin.

Ταυτόχρονα, καταγράφει τον επίμονο αγώνα της να καταγγείλει και να αποκαλύψει τη δυναστεία μεγιστάνων της φαρμακοβιομηχανίας, που ήταν υπεύθυνη για την ολέθρια δράση των οπιοειδών OxyContin, υπαίτιων για τον θάνατο περίπου μισού εκατομμυρίου ανθρώπων στις ΗΠΑ. Με μια ταινία, συγκλονιστική σε πολλά επίπεδα, η βραβευμένη με Όσκαρ δημιουργός Laura Poitras, αφηγείται το πώς ένας άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, μετατρέποντας το προσωπικό του βίωμα και τραύμα σε ελπίδα για τους άλλους, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι η πράξη αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη μορφή τέχνης και η υπέρτατη πολιτική πράξη.

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου που θα διανεμηθούν στο Μουσείο μισή ώρα πριν από κάθε προβολή.
ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΛΕΩΦ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ & ΦΡΑΝΤΖΗ (ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΦΙΞ), ΑΘΗΝΑ