Η Sianti Gallery αυτή την φορά προσκαλεί τους λιλιπούτειους φίλους της σε μια γιορτινή διαδραστική ξενάγηση ανάμεσα σε έργα και γλυπτά των εικαστικών που πρωταγωνιστούν στο βιβλίο «Η Φανή και η Τέχνη» της Πόπης Γεωργοπούλου.

Έτσι, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:30 οι εκδόσεις Νίκας και η γκαλερί Sianti καλούν τα παιδιά να ζήσουν μία άλλη διαφορετική εικαστική περιπέτεια με τίτλο : «Η Φανή στη Χώρα των Χρωμάτων».


Η Φανή και η Τέχνη 

Η γκαλερί Sianti σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Νίκας» εξέδωσε το βιβλίο « Η Φανή και η Τέχνη» με σκοπό την αισθητική καλλιέργεια όχι μόνο των μικρών αλλά και των μεγαλύτερων παιδιών ή ακόμα και όσων αισθάνονται παιδιά. Άλλωστε, τα έργα των εικαστικών είναι ένας χείμαρρος χρωμάτων, σχημάτων και κυρίως συναισθημάτων, που ειβάλλουν στην καθημερινότητα. Η μικρή πρωταγωνίστρια του βιβλίου, η Φανή, μέσα από την δίνη των χρωμάτων μεταφέρεται στον χωροχρόνο και βρίσκεται ακριβώς την στιγμή της δημιουργίας στα εργαστήρια πέντε εικαστικών, του Γιάννη Βαλυράκη , του Θανάση Λάλα, της Χριστίνας Σαραντοπούλου, του Σωτήρη Σόρογκα, του Μανώλη Χάρου.

6889631b-b9c0-e7d2-c0f8-b9027d68fb7d

Στις 30 Δεκεμβρίου, λοιπόν, η Sianti Gallery καλεί τα παιδιά να συνεχίσουν το ταξίδι της Φανής στην χώρα των χρωμάτων και να ζωντανέψουν την φανταστική περιδιάβαση στα ατελιέ των καλλιτεχνών.

👉Δηλώσεις συμμετοχής
- στο Link: https://bitly.ws/36jbd 
- μέσω τηλεφώνου στο 210 7245432
- ή μέσω email στο info@siantigallery.com