Ο Δήμος Αθηναίων θα υποδεχτεί το νέο έτος στην πλατεία Συντάγματος, σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, την οποία θα μεταδώσει η ΕΡΤ, σε μια ζωντανή μετάδοση, η οποία θα ξεκινήσει στις 10:55 το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Ο Δήμος Αθηναίων θα υποδεχτεί την Πρωτοχρονιά στην πλατεία Συντάγματος σε μια μουσική βραδιά με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Μαρίνα Σάτι

Οικοδεσπότες θα είναι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ενώ το καλλιτεχνικό κομμάτι θα το αναλάβουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Σάττι.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα παρουσιάσει μία μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών. Μαζί του στη σκηνή θα βρεθεί η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και η μπάντα του «Ευγενείς αλήτες».

Διαβάστε επίσης: Έλλη Κοκκίνου για Βασίλη Καρρά: "Είμαι πολύ τυχερή που τον γνώρισα, είμαι ευγνώμων"

Το δικό της στίγμα θα δώσει στη βραδιά και η Μαρίνα Σάττι με τους pop, mainstream και ethnic ρυθμούς της. Παρουσιάζοντας ένα μουσικό σόου με τη σφραγίδα της μοναδικής αισθητικής της, θα μας ταξιδέψει με τη σπουδαία μπάντα της στο εθιστικό μουσικό της σύμπαν. Από τη «Μάντισσα» ως τη «Yenna» της κι από όλο το εύρος της παραδοσιακής μουσικής των Βαλκανίων ως την trap, η Μαρίνα Σάττι προσπαθήσει να ξεσηκώσει με ζουρνά, νταούλι και πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα, beats και αισθησιασμό τους παρευρισκόμενους στην πλατεία Συντάγματος, μέχρι τις πρώτες ώρες του 2024.