Η μουσική σκηνή του Faust υποδέχεται το 2024 με επιλεγμένες μουσικές εμφανίσεις.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την αυθεντική ροκ εν ρολ εμπειρία με τον Johnny Vavouras και τους Cadillacs, έως τους Nothing Personal και τους pop rock ήχους τους και τον George Zervos σε ένα set όπου το rock ‘n’ roll του βασιλιά Elvis Presley και ο rockabilly ήχος των Stray Cats συναντούν τα θρυλικά pop και garage τραγούδια των 60’s.

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου

Ο Johnny Vavouras και οι Cadillacs έρχονται στη σκηνή του Faust για μία αυθεντική Rock n’ Roll εμπειρία στο πρώτο live της νέας χρονιάς την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου.

Οι Cadillacs δημιουργηθηκαν το 1987. Η πρώτη τους εμφάνιση ήταν την επόμενη κιόλας μέρα, όταν κλήθηκαν να ανοίξουν τη συναυλία του Chuck Berry στον Λυκαβηττό. Σύντομα, το συγκρότημα έγινε γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Ως γνήσιοι εκφραστές των fifties και sixties, αποτελούν το μακροβιότερο ελληνικό Rock n’ Roll συγκρότημα με μοναδικές ζωντανές εμφανίσεις για 36 συναπτά έτη.

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 8€

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου

Οι Nothing Personal επιστρέφουν στη σκηνή του Faust για ένα απόλυτα ξεσηκωτικό live party. Η ιδέα της πάρτυ-μπάντας ξεκίνησε το 2008, από τον Χρήστο Σιμωτά και τον Αλέξανδρο Γαβρά, με βασικό σκοπό να παρουσιάσουν μια μπάντα που «χορεύει τον κόσμο». Στα σχεδόν 10 χρόνια αχαλίνωτου, ιδρωμένου, πορωτικού και αέναου live parting έχουν καταφέρει να συνδυάζουν all-time-classic επιτυχίες μαζί με σύγχρονες επιλογές καταλήγοντας σε ένα μουσικό κράμα που προσομοιώνει ένα freestyle DJ set σε live μπάντα. Η επιτυχία της κάθε εμφάνισης συνοψίζεται στο «να μην μείνει κανείς ακούνητος» και το καταφέρνουν κάθε φορά.

Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 6€

Σάββατο 06 Ιανουαρίου 

Ο κορυφαίος Rock n’ Roll performer George Zervos ανεβαίνει στη σκηνή του Faust με την ασταμάτητη μπάντα του, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου.

Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με μια αυθεντική rock ‘n’ roll εμπειρία! Ο George Zervos ετοιμάζεται να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη, σε μια εκρηκτική εμφάνιση, με πολύ χορό και ενέργεια!

Ηλεκτρικά riffs και καταιγιστικοί ρυθμοί, σε ένα set, όπου το rock ‘n’ roll του βασιλιά Elvis Presley και ο rockabilly ήχος των Stray Cats συναντούν τα θρυλικά pop και garage τραγούδια των 60’s, ενώ, φυσικά, δεν θα λείψει και μοναδικό original υλικό του George Zervos. Ένα άχαστο live που θα μας πείσει για τη μία και μοναδική αλήθεια: Όσα χρόνια και αν περάσουν, το rock ‘n’ roll δεν θα πεθάνει ποτέ!

Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 8€

Τα εισιτήρια των θεαμάτων δεν περιλαμβάνουν ποτό

Για κρατήσεις θέσεων
FAUST: Αθηναΐδος 12, Μοναστηράκι
Τ. 210 3234095
(12:00 -21:00)
Email: info@faust.gr