Στις 4 Φεβρουαρίου ο Λόγος Έργου Σκιά a.k.a Ramon επιστρέφει με μια νέα, μεγάλη συναυλία στην Αρχιτεκτονική (πρώην Arch Club-Live Stage) στο Γκάζι.

Θα παρουσιάσει κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο του - το όνομα του οποίου ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί- ενώ θα ακουστούν δουλειές από προηγούμενες δισκογραφίες και διάφορα project στα οποία έχει συμμετάσχει.

Από τη βραδιά, δεν θα λείπουν και τα κομμάτια της νέας μουσικής ενότητας των Active member «Μύθοι του βάλτου II» που κυκλοφόρησαν το Νοέμβριο (2023) και που μαζί με τον BD Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης) υπογράφει τους στίχους και την παρουσίαση.

IMG-24da3897819d9d82374f3988c31b1ab1-V

Στη σκηνή μαζί με τον Λ.Ε.Σ. θα βρίσκεται η ομάδα Conscious Relevance που ο ίδιος ίδρυσε το 2014 και φέτος κλείνει δέκα χρόνια. Θα μοιραστούν με το κοινό καινούργια κομμάτια, ενώ για πρώτη φορά θα δημιουργήσουν επί σκηνής μουσικούς αυτοσχεδιασμούς με την τέχνη του Spoken Word και του Beatmaking.

Η βραδιά θα κλείσει με τη γιορτή των γενεθλίων του Λ.Ε.Σ. (5 Φλεβάρη) - μια ημερομηνία που οι μυημένοι στους στίχους των Active Member έχουν βαθιά στο μυαλό τους χαραγμένη.

thumbnail_2020-05-22_12-09-11

Who is who

Ο Λ.Ε.Σ. a.k.a Ramon, κατά κόσμον Σωτήρης Μυτακίδης έχει συμμετάσχει σε πάνω από 800 συναυλίες των Active Member από το 1999 έως και σήμερα. Είναι μέλος του label Talkback από το οποίο κυκλοφορούν όλες οι δουλειές του Low Bap ρεύματος από το 2015 και μετά. Τον Ιούνιο του 2004 κυκλοφόρησε το πρώτο του single, ενώ, το 2022 γίνεται επίσημα, μέλος των Active Member.

Το καλοκαίρι του 2020 κυκλοφόρησε μαζί με τον Nimeni Altu' από τη Ρουμανία το «Λουλούδια της ερήμου - Flori crescute în deșert» αφιερωμένο σε όσους χάθηκαν σαν αριθμοί εξαιτίας των συνθηκών.

O πρώτος του δίσκος «Λόγος Έργου Σκιά» κυκλοφόρησε στις 5 Φεβρουαρίου του 2021 και τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς ακολούθησε το soundtrack «Pandemagogues».

Ο Σ. Μυτακίδης ασχολείται με την παραγωγή, την ηχοληψία και το sound design και είναι Ιδρυτής της μουσικής ομάδας Conscious Relevance η οποία με τη σειρά της έχει στήσει το Sound Design and Recording / Video Editing Studio ''Conscious Relevance''.


Info
4 Φεβρουαρίου 2024
Αρχιτεκτονική (πρώην Arch Club - Live Stage)
Ελασιδών 6, Γκάζι, Αθήνα
Προπώληση: 10 ευρώ / Είσοδος: 15 ευρώ
Για την προπώληση εισιτηρίων επισκεφθείτε το Savage Tattoo Athens - Αγίας Ειρήνης 14 Αθήνα 10551 ή επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση consciousrelevancemedia@gmail.com 



Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τους παρακάτω ιστότοπους
https://bit.ly/2YZEh1f 
https://bit.ly/2WS7GIa 
http://bit.ly/3ahlSmn 
https://spoti.fi/3czzLdS