Μετά τη μεγάλη επιτυχία της σύμπραξης της Μαντώς με το YiorgosFakanasGroup, το μουσικό σχήμα επανέρχεται με ακόμα περισσότερο κέφι για μια ακόμα συναυλία με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από τον Παγκόσμιο κινηματογράφο το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 στη μουσική σκηνή Αθηνά Live του Ωδείου Φακανά στο Μοσχάτο.

Οι γνωστές και αδιαμφισβήτητα υψηλού επιπέδου φωνητικές ερμηνείες της Μαντώς,θα συμπορευθούν και πάλι με το σπουδαιότερο Jazz-Fusiongroup της χώρας μας, το YFG (YiorgosFakanasGroup).

Όλο αυτό σε μία μουσική συναυλία όπου ακούγονταιτα σπουδαιότερα Τραγούδια του παγκόσμιου σινεμά και όχι μόνο. Η κεντρική ιδέα αυτών των παραστάσεων είναι ένα ταξίδι στις μουσικές και κυρίως στα τραγούδια που έχουν σφραγίσει ανεξίτηλα τον κινηματογράφο αλλά και τις καρδιές όλων μας. 

374e6a93-bb96-c81f-fec3-08f8dd310427

Τα τραγούδια

Κομμάτια όπως Cabaret, Meglio Stasera (the Pink Panther), Letitbe, Skyfall (James Bond), Memories (Cats), Idon’t know how to love Him (Jesus Christ Super star), Callingyou (καφέ Μπαγκντάτ), Is in g the body electric (Στον πυρετό της Δόξας), The Rose (το Τριαντάφυλλο), και άλλα μεγάλα τραγούδια, γεμίζουν τις αισθήσεις του κοινού με όμορφες αναμνήσεις εξαιρετικών και βραβευμένων ταινιών.

Οι γνωστές μελωδίες εναρμονίζονται με τις νέες ενορχηστρώσεις του Φακανά, ενώ οδηγός είναι οι ερμηνείες της Μαντώς, σε έναν τραγουδιστικό ρόλο που αναδεικνύει τις εκπληκτικές δυνατότητες της φωνής της που τις έχουμε γνωρίσει από τις επιτυχίες της, στις προηγούμενες δεκαετίες.

Συμμετέχουν
ΜΑΝΤΩ: Τραγούδι
Δημήτρης Παπαδόπουλος: trumpet
Sam Marlieri: tenorsax
Ilia Samsonov: baritonesax
Sami Amiri: piano 
Γιώργος Φακανάς: bass
Μένιος Πασιαλής: drums
Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Φακανάς

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024
Ώρα έναρξης: 21.30
ΑΘΗΝΑ΄ Live: Λ. Ποσειδώνος 3, Παραλία Μοσχάτου- Νέου Φαλήρου 
ΤΗΛ. 2104813605
Προπώληση: https://www.more.com/music/moviesongs/