Το ΚΘΒΕ «βάζει πλώρη» για το Θέατρο Παλλάς, στην Αθήνα, με το εμβληματικό έργο των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα «Βίρα τις άγκυρες», σε ένα φαντασμαγορικό, λαμπερό ανέβασμα, σε σκηνοθεσία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, Αστέριου Πελτέκη.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η παράσταση στην Θεσσαλονίκη - την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 25.000 θεατές-  και τις διθυραμβικές κριτικές που απέσπασε από κοινό και κριτικούς, το «Βίρα τις άγκυρες» συνεχίζει στο Θέατρο Παλλάς με ένα δυνατό σύνολο από σπουδαίους συντελεστές και ταλαντούχους, ηθοποιούς, μουσικούς και χορευτές.

Μια αναδρομή στην ιστορία της ελληνικής επιθεώρησης, όπως αποτυπώνεται μέσα από την οξυδερκή ματιά των  Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα. «Βίρα τις άγκυρες», ένα έργο που αγαπήθηκε από το κοινό από το πρώτο ανέβασμά του, παρουσιάζεται τώρα από το ΚΘΒΕ- με αφορμή τη συμπλήρωση 130 χρόνων επιθεώρησης- μέσα από μια νέα οπτική της παράστασης που ψυχαγωγεί, σατιρίζει και, κυρίως, ταξιδεύει το κοινό. Μια μεγάλη μουσικοθεατρική παραγωγή που συνδυάζει τραγούδι, χορό, γέλιο αλλά και συγκίνηση!

Θέατρο Παλλάς
Πρεμιέρα: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Διάρκεια παραστάσεων: Παρασκευή 19/4/2024 έως και Κυριακή 28/4/2024

vira-tis-aggires__10_
vira-tis-aggires__11_
vira-tis-aggires__12_
vira-tis-aggires__13_
vira-tis-aggires__14_
vira-tis-aggires__1_
vira-tis-aggires__2_
vira-tis-aggires__3_
vira-tis-aggires__4_
vira-tis-aggires__5_
vira-tis-aggires__6_
vira-tis-aggires__7_
vira-tis-aggires__8_
vira-tis-aggires__9_