Πλησιάζει η στιγμή που οι ήχοι του Beautiful Τango και η μελωδική φωνή της Hindi Zahra θα πλημμυρίσουν το Θέατρο Παλλάς.

Το βράδυ της Παρασκευής, 3 Μαρτίου το Αθηναϊκό κοινό θα υποδεχθεί για πρώτη φορά τη σαγηνευτική, μοναδική αυτή καλλιτεχνική περσόνα.

Τη Hindi Zahra τη γνωρίσαμε το 2010, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, Handmade. Το άλμπουμ ανοίγει με μια επιτυχία της, που αγαπήθηκε πολύ, το Beautiful Tango, αλλά το τραγούδι που την έκανε διάσημη ήταν το Stand Up, που έφτασε τα 26.000.000 (!) views στο YouTube... και έγινε και το τραγούδι της επίσημης καμπάνιας της Western Union.

Όπως η Hindi Zahra έχει απλωμένες τις ρίζες της καταγωγής της σε δύο ηπείρους, στη Βόρεια Αφρική και στην Ευρώπη, μιας και γεννήθηκε στο Μαρόκο από ντόπια μητέρα και πατέρα Γάλλο στρατιώτη, έτσι απολύτως μοναδικά, είναι και τα ρυθμικά στοιχεία των τραγουδιών της.

Εάν τολμούσαμε να περιγράψουμε τη μουσική της, θα λέγαμε ότι είναι ένα μείγμα από soul-folk και τζαζ, που έχει της ρίζες του στο μαροκινό νότο, στα σύνορα της μαύρης κουλτούρας. Η ρυθμική βάση των τραγουδιών της έχει έντονες ethnic επιρροές, ενώ οι μελωδίες τους είναι δυτικότροπες.

Τιμές Εισιτηρίων

Ε' Ζώνη: 20 ευρώ
Δ' Ζώνη: 25 ευρώ
Γ' Ζώνη: 30 ευρώ
Β' Ζώνη: 35 ευρώ
Α' Ζώνη: 40 ευρώ
VIP εισιτήρια: 45 ευρώ

Θέατρο Παλλάς
Βουκουρεστίου 5
τηλ.: 210 3213 100

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ

Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 20:00

Η Hindi Zahra θα βρεθεί στην σκηνή στις 21:00