Η «καρδιά» του ελληνισμού χτυπάει στην «καρδιά» του πολιτισμού.

Η 1η έκθεση «Greek Panorama», ανοίγει τις πύλες της, 11-13 Μαΐου στο Μανχάταν, της Ν. Υόρκης, με αποκλειστικό σκοπό την επιτυχημένη προβολή και διαφήμιση της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Με βασικά στοιχεία τον Τουρισμό, τον Πολιτισμό και την Γαστρονομία, δημιουργείται μία επιτυχημένη συνταγή, ώστε να «μυρίσει» Ελλάδα σε έναν από τους εντυπωσιακότερους και ιστορικότερους σταθμούς του Μετρό, όπως είναι ο Grand Central Terminal, τον οποίο καθημερινά επισκέπτονται περισσότεροι από 750.000 άνθρωποι.

Αρωγός αυτής της προσπάθειας θα σταθεί και η ελληνική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον, καθώς η Hellas North American Events Inc., διοργανώτρια της «Greek Panorama», ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα της, να συνδράμει με ενημερωτικό υλικό και ελληνικά προϊόντα την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί εντός της πρεσβείας, στο πλαίσιο του θεσμού EU Open House, το Σάββατο 13 Μαΐου (10.00-16.00), παράλληλα με την έκθεση του Μανχάταν.

Η συνεργασία αυτή με την πρεσβεία αποσκοπεί στην πρόσθετη προβολή της χώρας μας ως τουριστικού προορισμού και στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων και στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Η 1η έκθεση «Greek Panorama» θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA) και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ).

Στο πλευρό της σπουδαίας αυτής πρωτοβουλίας, στέκονται για άλλη μια φορά οι ομογενείς, αλλά και σύσσωμη η ελληνοαμερικανική κοινότητα.

Να σημειωθεί ότι η έκθεση θα είναι δωρεάν και ανοιχτή για το κοινό 12-13 Μαΐου.