Ο αγαπημένος τραγουδοποιός μαζί με έξι φίλους του, τον Πέτρο Βαρθακούρη στο κοντραμπάσο, τον Σωτήρη Μαργώνη στο βιολί, τον Λευτέρη Χαβουτσά στην κλασική κιθάρα και τον Φίλιππο Λευκαδίτη στα κρουστά και τον Γιώργο Καρυώτη και τον Ευτύχιο Γιαννκούρα στην ηχοληψία κατεβαίνει στη γενέτειρά του και είναι ενθουσιασμένος.


Στην αυριανή βραδιά θα παρουσιάσει, με διάθεση ακουστική, και χαμηλές εντάσεις, τραγούδια απ' το γνωστό και άγνωστο ρεπερτόριό του, καθώς και τραγούδια απ’ τις δυο τελευταίες του δουλειές με τίτλο: «Να ΄ταν ο Πόλεμος χορός» και «Με δυο ρολόγια».


Ο Παντελής Θαλασσινός, με μια κιθάρα στα χέρια και με την ορχήστρα του, ταξιδεύει τον κόσμο με τα τραγούδια του μέσα από μονοπάτια χαράς αλλά και πιο ιδιαίτερων στιγμών.


Θα ακουστούν τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα, αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και συνθετών, μελωδίες που ο καθένας μας θέλει να ακούσει και να τραγουδήσει.


Τραγούδια του τραγουδοποιού που έχουν χαραχτεί βαθιά στην καρδιά μας: «Εισιτήριο στην τσέπη σου», «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω», «Ανάθεμα σε», «Τα Σμυρναίικα τραγούδια» «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε», « Κράτα για το τέλος» και πολλά άλλα.