Η μεγάλη επιστροφή των Kasabian στη σκηνή του Eject Festival σηματοδοτεί την σημερινή δεύτερη μέρα του φεστιβάλ.

Μερικές από τις πιο υπέροχες αναμνήσεις του EJEKT Festival έχουν γραφτεί όταν αυτοί οι φοβεροί Βρετανοί βρίσκονται στη σκηνή της Πλατείας Νερού!

Οι Kasabian έχουν τη μαγική συνταγή που τους επιτρέπει να γράφουν τραγούδια που κατακτούν τα charts και τις λίστες των ραδιοφωνικών σταθμών, γεμίζουν γήπεδα και να σε κάνουν να χορεύεις! Το πιστοποιούν ύμνοι οπως τα “Fire”, “Days Are Forgotten”, “Club Foot”, “L.S.F. (Lost Souls Forever)”, “Eez-Eh”, “Underdog”, “Shoot The Runner”, “Empire”, “Velocipator”, Switchblade Smiles”. Κι αυτές είναι μόνο λίγες από τις μεγάλες επιτυχίες της μεγαλύτερης ροκ μπάντας που έβγαλε η Μεγάλη Βρετανία τις τελευταίες δύο δεκαετίες!

Η καριέρα τους είναι ο ορισμός της επιτυχίας! Έχουν κατακτήσει με τέσσερις(!) διαφορετικούς δίσκους την κορυφή του Βρετανικού albums chart, κερδίζοντας διπλές και τριπλές πλατίνες! Έχουν κερδίσει βραβεία και αμέτρητες υποψηφιότητες (Brit Awards, Mojo, Q, NME). Είναι μόνιμοι headliners στα κορυφαία φεστιβάλ του κόσμου.

Κι όλο αυτό συνεχίζετα με αμείωτους ρυθμούς, ειδικά εν'όψει της κυκλοφορίας του 6ου άλμπουμ τους, το οποίο αναμένεται στις 28 Απριλίου, με το πρώτο single να κυκλοφορεί στις 17 Μαρτίου. Οι πληροφορίες μιλούν για επιστροφή στον “μεγαλο” ήχο που τους καθιέρωσε.

Εκτός από τους Kasabian σήμερα θα εμφανιστούν στην Πλατεία Νερού: The Jesus and Mary Chain, PEter Hook & The light, Of Montreal, Black Hat Bones