Με ένα 12λεπτο βίντεο η Ιρλανδή τραγουδίστρια ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια και δηλώνει τελείως μόνη. Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Sinead O’Conor αποκαλύπτει ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματα που την ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια και ο μόνος δικός της άνθρωπος είναι ο ψυχίατρός της. Εξομολογείται ότι έχει τάσεις αυτοκτονίας και ότι αν ήταν στο χέρι της θα είχε φύγει ήδη.


Το βίντεο διάρκειας 12 λεπτών το έχει τραβήξει η ίδια και με αυτό θέλει να απευθύνει έκκληση στην οικογένειά της να επικοινωνήσει μαζί της.
«Ελπίζω ότι θα φανεί κατά κάποιο τρόπο χρήσιμο, όχι σε μένα, αλλά στο γεγονός ότι ξέρω ότι υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που είναι σαν εμένα, που δεν έχουν τους αναγκαίους πόρους που διαθέτω εγώ στην καρδιά μου ή στο πορτοφόλι μου γι' αυτό το σκοπό» λέει η ίδια. Η τραγουδίστρια αναφέρει ότι ζει σε ένα μοτέλ στο Νιοιυ Τζέρσι από όπου και τράβηξε το συγκεκριμένο βίντεο πριν 5 μέρες.


Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από θαυμαστές της Sinead O’Conor πριν λίγες ώρες κάποιος από το περιβάλλον της χρησιμοποίησε το προφίλ της και καθησύχασε το κοινό της. «Γράφω μετά από επιθυμία της Sinead, για να πω σε όσου την αγαπούν ότι είναι ασφαλής και δεν έχει τάσεις αυτοκτονίας» ανέφερε το ποστ και συνέχιζε: «Περιβάλλεται από αγάπη και λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα».


Όπως ήταν φυσικά κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση υπάρχουν δεκάδες σχόλια που την αμφισβητούν και κατακρίνουν το περιβάλλον της τραγουδίστριας.