Ανεβαίνει σήμερα η κωμωδία «Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου» της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο Θέατρο Γκλόρια σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού.

Ένα έργο που ξορκίζει με το γέλιο τους φόβους και τη μοναξιά που κατακλύζουν την καθημερινότητα μας σατιρίζοντας κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Η κληρονόμος ενός παλιού αρχοντικού έρχεται να ζήσει για πρώτη φορά μόνη της, μετά από χρόνια απουσίας στην Ινδία, και αποφασίζει ν' απαλλαγεί απ' ό,τι τη βαραίνει: από τον σύζυγο και από το στοιχειωμένο, κατά τα φαινόμενα, σπίτι της. Η ίδια, αδύναμη και φοβισμένη ν' αντιμετωπίσει τη ζωή της, ανατρέχει στην κινέζικη φιλοσοφία και χωρίς να το καταλάβει μπλέκει σ' ένα γαϊτανάκι ευτράπελων καταστάσεων, με βασικούς πρωταγωνιστές έναν Κρητικό παλικαρά, έναν ροκά φίλο της, τη Ρουμάνα υπηρέτρια, έναν σεναριογράφο ταινιών τρόμου, ένα μέντιουμ και τον ψυχίατρό της. Όλοι προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν και να διατηρήσουν την πολυπόθητη ισορροπία στη ζωή τους, μια ανάγκη που εκφράζει όλο και περισσότερο ο σύγχρονος άνθρωπος.

Συντελεστές:
Συγγραφέας: Δήμητρα Παπαδοπούλου
Σκηνοθεσία: Φωκάς Ευαγγελινός
Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης
Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης
Πρωταγωνιστούν:
Μαρία Λεκάκη, Κώστας Αποστολάκης, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Παναγιώτης Παναγόπουλος, Στράτος Λύκος, Θάνος Κοντογιώργης, Πηνελόπη Σεργουνιώτη, Jerome Kaluta

Στο πιάνο ο Πέτρος Σακελλίου.

Διάρκεια: 120 λεπτά

Εορταστικές παραστάσεις:
Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στις 21:00
Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στις 21:00
Δευτέρα 1 Ιανουαρίου στις 21:00