Συνεχίζονται τα Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης (ΕΔΑ) για τα πολύ μικρά παιδιά 2-4 ετών και τους γονείς τους, αλλά και τα εργαστήρια για παιδιά 4-8 ετών στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

"ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΤΕΡΑ" -------- Για παιδιά 2- 4 ετών

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο με τίτλο «Μουστάκια και φτερά».

«Τι θα συμβεί όταν ένα αβγό κατρακυλήσει από τη φωλιά και καταλήξει κάτω από τα μουστάκια ενός λαίμαργου γάτου; Μπορείτε στο Μουσείο Γουλανδρή να το ανακαλύψετε! 

Ένα παραμύθι για τη φιλία που βοηθά τα παιδιά να γνωρίσουν τη ζωή και τις συνήθειες των πουλιών συμμετέχοντας ενεργά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, το τραγούδι, τη χρήση μουσικών οργάνων και την κατασκευή του δικού τους μοναδικού πουλιού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σχεδιασμός – υλοποίηση: Σπυριδούλα Χρόνη, Γιάννης Ψαριώτης

25 Φεβρουαρίου 2018
Ώρες έναρξης: 11 πμ, & 12.30 μμ
Διάρκεια: 1 ώρα

Κόστος συμμετοχής: παιδί 4 ευρώ, γονιός 6 ευρώ (εισιτήριο εισόδου για το Μουσείο)

"ΕΧΟΥΝ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ" ------- Για παιδιά 4-8 ετών

Έχουν φτερά και πούπουλα
Πολύχρωμα, εξωτικά, τραγουδούν μελωδικά
και ανοίγουν τα φτερά για να φτάσουνε ψηλά

Ελάτε να γνωρίσετε τους φτερωτούς φίλους μας, τα πουλιά, στο Εργαστήριο Δημιουργικής Απασχόλησης, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ώρες έναρξης: 11:00 π.μ. και 12:30 μ.μ.
Διάρκεια: 1 ώρα
Ηλικίες: 4 – 8 ετών
Η συμμετοχή στο Εργαστήριο Δημιουργικής Απασχόλησης περιλαμβάνεται στο εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο. Δεν γίνονται κρατήσεις θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Εργαστήριο αυτό βασίζεται στο «ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ». Όποια οικογένεια συμμετέχει στο Εργαστήριο δικαιούται εκπτωτικό κουπόνι για την αγορά του βιβλίου από το Πωλητήριο του Κέντρου ΓΑΙΑ.