Η απίστευτη κωμωδία με την υπογραφή του Μάνου Ψιστάκη -ο οποίος μετά από πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες γράφει για πρώτη φορά σενάριο για τον κινηματογράφο- αλλά και τη σκηνοθετική ματιά του Στράτου Μαρκίδη θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες του κινηματογράφου στις 22 Φεβρουαρίου και το σίγουρο είναι ότι οι σινεφίλ θα ζήσουν πολλές στιγμές γέλιου.

Το καστ αποτελείται από αγαπημένους ηθοποιούς με εμπειρία στην κωμωδία, όπως ο Κώστας Αποστολάκης, η Μπέσυ Μάλφα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Θωμαΐς Ανδρούτσου, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, ο Κώστας Ευρυπιώτης, ενώ την έκπληξη κάνει η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη!

Έκτακτη συμμετοχή στην ταινία κάνουν και οι Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάνια Τρύπη, Γιώργος Γιαννόπουλος, Μιχάλης Ιατρόπουλος, ενώ στα τραγούδια θα ακούσουμε τον μοναδικό Κώστα Μακεδόνα.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Σωτήρης Παπακώστας εργάζεται ως υπεύθυνος προμηθειών σε έναν γνωστό και μεγάλο Δημόσιο Οργανισμό. Είναι απόλυτα έντιμος και ευσυνείδητος υπάλληλος, συνεπής σε όλα του τα καθήκοντα. Η γυναίκα του Γκέλλυ έχει συμβιβαστεί με τις αρχές του άντρα της αλλά ταυτόχρονα η καθημερινότητά της είναι δύσκολη αφού τα οικονομικά της οικογένείας της πάνε από το κακό στο χειρότερο.. Μία μέρα έρχονται σε επαφή μαζί της οι προϊστάμενοι του άντρας της και την πείθουν να υποδείξει εμμέσως στον Σωτήρη έναν δικό τους προμηθευτή, με το αζημίωτο φυσικά. Η Γκέλλυ τα καταφέρνει και από εκείνη τη στιγμή αναλαμβάνει με διάφορά γυναικεία κόλπα να επηρεάζει τον Σωτήρη προκειμένου αυτή να εισπράττει πλούσιες μίζες εν αγνοία του.

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Στράτος Μακρίδης
Διάρκεια: 130 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ