Υπό τον τίτλο « Art Bahrain Across Borders» άνοιξε τις πύλες της από τις 14 έως τις 18 Μαρτίου, η ArtBAB 2018 στο Εθνικό Κέντρο Εκθέσεων και Συνεδρίων (BIECC), στο Μπαχρέιν, που διοργανώθηκε φέτος για τρίτη χρονιά υπό την αιγίδα της πριγκίπισσας Sabeeka Bint Ibrahim Al Khalifa και την υποστήριξη του κυβερνητικού οργανισμού Tamkeen.

Στη φετινή διοργάνωση της ArtBAB πήραν μέρος 17 γκαλερί από όλο τον κόσμο όπως Giorgio Persano (Ιταλία), Alon Zakaim Fine Art Gallery (Μεγάλη Βρετανία), Gallerie Bruno Massa (Γαλλία), NK Gallery (Βέλγιο), Samara Art (Ινδίες).
Επίσης παρουσιάστηκε το έργο δεκαέξι ανεξάρτητων καλλιτεχνών από έντεκα χώρες. Οι επισκέπτες της φετινής Art BAB είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν έργα σπουδαίων ζωγράφων όπως οι David Breuer-Weil, Damien Hirst, Mauro Perucchetti, Patrick Hughes και άλλων.

Ανάμεσα στους σημαντικούς καλλιτέχνες που συμμετείχαν, έλαβε μέρος και η Ελληνίδα ζωγράφος Χρύσα Βέργη, που συμμετείχε στη διοργάνωση με μια ατομική έκθεση με τον τίτλο «Water Flow» στην οποία παρουσίασε έξι έργα μεγάλων διαστάσεων της περιόδου 2015-2018.

Πρόκειται για μία σημαντική συμμετοχή που βγάζει την ελληνική τέχνη εκτός συνόρων.

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ζωγράφος έλαβε μέρος στην ArtBab 2018, ύστερα από πρόταση και με τη στήριξη και τη χορηγία της κυρίας Ιωάννας Μπαϊλάν και της Volpe P.C, εταιρείας που ανάμεσα στους στόχους της είναι η ανάδειξη Ελλήνων καλλιτεχνών στο εξωτερικό.

Τα έργα που παρουσίασε η Χρύσα Βέργη στην ArtBAB 2018, κέρδισαν θερμές κριτικές από επισκέπτες και κριτικούς και έγινε γι' αυτά ειδική μνεία σε διεθνή και τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που αναφέρθηκαν στη διοργάνωση, όπως το Dubai Forum.