Μεγαλωμένη σε μουσική οικογένεια, σπούδασε πιάνο, κλασικό χορό, είναι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, παρ’ όλα αυτά όμως την κέρδισε η αγάπη της για τη μουσική και ήδη στο ενεργητικό της έχει τρεις ολοκληρωμένους προσωπικούς δίσκους.

Μιλήστε μας για αυτή τη συνεργασία με τον Θοδωρή Κοτονιά…

Με τον Θοδωρή είμαστε φίλοι και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη. Το περσινό καλοκαίρι πήραμε την απόφαση να σμίξουμε και καλλιτεχνικά. Αφορμή υπήρξε η κοινή μας αγάπη για τον μεγάλο Νίκο Παπάζογλου και το έργο του που μας οδήγησε να ετοιμάσουμε με πολύ κέφι μια παράσταση-αφιέρωμα σ’ εκείνον. Πολύ γρήγορα αισθανθήκαμε πως έχουμε βαθιά προσωπική και καλλιτεχνική επικοινωνία και αυτό ήταν που μας παρότρυνε να μοιραστούμε την ίδια σκηνή.

Μετά τον Σταυρό του Νότου, τι ακολουθεί για εσάς;

Μπαίνω στο στούντιο για να ετοιμάσω παρέα με τους συνεργάτες μου ένα καινούργιο τραγούδι το οποίο έχουμε σκοπό να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα και παράλληλα προγραμματίζω και τις καλοκαιρινές μου συναυλίες εντός και εκτός Αθηνών.

Κατάγεστε από μια μουσική οικογένεια, συνεπώς θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο δρόμος σας στη μουσική ήταν προδιαγεγραμμένος;

Σίγουρα το περιβάλλον στο οποίο έχουμε μεγαλώσει και έχουμε γαλουχηθεί παίζει ρόλο στην εξέλιξή μας. Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε ένα σπίτι γεμάτο μουσική, με έναν πατέρα και έναν παππού που με έβαλαν από τα πρώτα μου χρόνια στον κόσμο αυτής της τέχνης και αυτό με οδήγησε να ανακαλύψω πολύ γρήγορα την αγάπη μου για τη μουσική και το τραγούδι.

Τι ήταν αυτό που σας κέρδισε στο τραγούδι με δεδομένο ότι έχετε σημαντικές σπουδές και σε άλλους τομείς;

Η μουσική και το τραγούδι είναι για μένα ένας υπέροχος εναλλακτικός τρόπος να εκφράζομαι. Με κάνει να ανακαλύπτω τους κρυμμένους εαυτούς που έχω μέσα μου, με γαληνεύει, με τροφοδοτεί με δύναμη και χαρά, με θεραπεύει.

ΔΙαβάστε την συνέχεια στο Freddonews.gr