Το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ Bobos Arts Festival, που διοργανώνεται στην Αθήνα για τρίτη συνεχή χρονιά, έρχεται στον Κήπο του Μεγάρου την Κυριακή 10 Ιουνίου.

Μουσική, θέατρο, εικαστικές δράσεις και δημιουργικό παιχνίδι σε μια μεγάλη γιορτή για το παιδί, τον πολιτισμό και τις τέχνες.

Φορέστε τα καπέλα σας, πάρτε τις πικ νικ κουβέρτες σας και περάστε συναρπαστικές στιγμές, γεμάτες παιχνίδι στον καταπράσινο Κήπο του Μεγάρου.

Στη σκηνή του 3ου Bobos Arts Festival θα απολαύσετε:

-Τους μοναδικούς Burger Project με τη νέα τους παιχνιδο-συναυλία «Ένα τρελό κοντσέρτο». Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, έρχονται να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους με καινούριες αλλά και παλιές επιτυχίες τους.

-Τη μουσικοθεατρική παράσταση του Δημήτρη Μπασλάμ «Ο Αγησίλαγος». Ένα μουσικό παραμύθι με κεντρικό ήρωα έναν καλοφαγά λαγό, ο οποίος ερμηνέυεται και εμψυχώνεται με μπόλικη φαντασία και χιούμορ, συνοδεία ζωντανής μουσικής.

-Την παράσταση «Ο τρομερός εχθρός & ο αλυσοδεμένος ελέφαντας», δυο ιστορίες του Χόρχε Μπουκάι διασκευασμένες από τη βραβευμένη θεατρική Ομάδα Τόπι. Φτιαγμένη με πολύ κέφι και διάδραση, η παράσταση μιλάει για την αγάπη, το μίσος, την ταπεινοφροσύνη και τις αξίες της ζωής.

-Μια διαδραστική αφήγηση από την πολυβραβευμένη αργεντινή συγγραφέα και εικονογράφο Isol, στην πρώτη της επίσκεψη στην Ελλάδα.

-Ευφάνταστα shows από τους La Petite Marguerite (bubble show), τον Alex de Paris και τους Motus Terrae.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και παράλληλα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιούνται πρωτότυπες δράσεις:

-«British Council Kids’ Corner: Παίζοντας με τις λέξεις» Μέσα από διαφόρων ειδών παιχνίδια, κινητικά, εκπαιδευτικά, θεατρικά, ψυχαγωγικά ή άλλα, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με μερικές από τις γλώσσες του κόσμου, ακονίζοντας τη μνήμη τους και τη γλωσσική τους ικανότητα.

-«Μικροί αρχαιολόγοι, μεγάλες ανακαλύψεις» από το Archaeolab. Μια πρωτότυπη δραστηριότητα, η οποία προσομοιάζει μέσα από το παιχνίδι τη διαδικασία μιας αρχαιολογικής ανασκαφής.

-«Μελωδο-ποιώ»: Ένα εικαστικό εργαστήριο με στόχο την κατασκευή ενός μελωδού, εμπνευσμένο από τους ήχους του καλοκαιριού. Από την Εταιρεία Πολιτισμού Πeripatos.

-Εικαστικές δράσεις βασισμένες στις πρωτότυπες δημιουργίες της Isol, από τις Εκδόσεις Μάρτης.

-Υφασμάτινες δημιουργίες από την ομάδα Με λίγη φανταΣία: Ένα πολύχρωμο δημιουργικό εργαστήριο με υφάσματα και αποτυπώματα… πατάτας.

Το φεστιβάλ παρουσιάζει ο ηθοποιός Γιάννης Σαρακατσάνης.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
10€ (προσφορά Early Bird, έως 20/5)
12€ (Προπώληση 21/5 έως 9/6)

Αγορά από τα εκδοτήρια του Μεγάρου
την ημέρα του φεστιβάλ (10.6):15€
13€ (για 4 ή περισσότερα άτομα)

Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 3 ετών