Μια κοινωνική πρωτοβουλία γίνεται θεατρική πράξη, καθώς η παράσταση «Eπανάσταση σε Αναμονή», που θα παρουσιαστεί για δεύτερη χρονιά τον Οκτώβριο στο θέατρο Αλκμήνη είναι συνέχεια της δράσης «Καφές σε Αναμονή».

Η ομάδα ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια και συνεχίζει ως σήμερα να ενισχύει τη θετική πλευρά της ζωής, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.

Η παράσταση «Επανάσταση σε Αναμονή» παίζει στα όρια κωμωδίας και μανιφέστου, δίνοντας στον θεατή προεκτάσεις της πολιτικής και κοινωνικής κατάστασης της χώρας που μόνο σαν φάρσα θα θέλαμε να δούμε.

Ηρωες: Μήτσος Πανελληνάρας VS Ελευθερία. Χώρα: Ελλάδα, Έτος: 2030, Πολίτευμα: Δικτατορία. Πληθυσμός: 7.000.000, Ανεργία: 60%.

Μπες κι εσύ «Σε Αναμονή»

Η πρωτοβουλία «Σε Αναμονή» ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2015 με στόχο να στηρίξει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που χτυπήθηκαν περισσότερο από την οικονομική κρίση.

Το πρώτο βίντεο «Καφές σε Αναμονή» έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα να συμμετάσχουν 1200 επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα με περισσότερα από 500.000 προπληρωμένα από συμπολίτες μας προϊόντα πρώτης ανάγκης που ήταν στη διάθεση αστέγων, απόρων κι ανέργων.

Σήμερα 33 οργανωμένες εθελοντικές ομάδες της «Αναμονής», ενισχύουν με το έργο τους την πρωτοβουλία αυτή σε όλη την Ελλάδα, ώστε κάθε γειτονιά της χώρας να είναι «Σε Αναμονή» και φιλική προς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Info παράστασης:

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πανέλης. Ερμηνεύουν: Ήρα Δαμίγου, Δημήτρης Πανέλης. Guest star: Μίμης Καπέρδος

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12 € |προπώληση μέσω viva 10€, εισιτήρια "σε αναμονή" για ανέργους με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και απαραίτητη κράτηση θέσης.

Πρεμιέρα: Πέμπτη 25 Οκτωβρίου & για κάθε Πέμπτη μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου στις 21:30, θέατρο Αλκμήνη