Ένα βιβλίο αφιερωμένο στον σχεδιαστή μόδας Dapper Dan, από τον φωτογράφο Ari Marcopolous κυκλοφορεί ο οίκος μόδας Gucci.

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε περιορισμένα αντίτυπα και είναι ένα ταξίδι του Marcopolous στο Χάρλεμ, το σπίτι του Dapper Dan και το μέρος όπου διατηρούσε το ατελιέ του, το οποίο ξανάνοιξε τον Δεκέμβριο του 2017 με τη βοήθεια του οίκου Gucci.

Εκτός από μια σειρά φωτογραφιών από το Χάρλεμ, το βιβλίο περιλαμβάνει πορτρέτα φίλων του οίκου μόδας και του Dapper Dan, όπως του καλλιτέχνη Trevor Andrew, της ποιήτριας Cleo Wade, του σεφ Marcus Samuelsson και του επιχειρηματία Steve Stoute.

Στην παρουσίαση, που θα γίνει σήμερα σε ένα κοκτέιλ πάρτι στο Gucci Garden στην Φλωρεντία κατά τη διάρκεια του Pitti Uomo 95, θα δώσει το παρών και ο Dapper Dan, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό και θα υπογράψει τα βιβλία.

Αυτό είναι το δεύτερο βιβλίο για τον οίκο Gucci από τον Ari Marcopoulos. Το 2016, ο οίκος κυκλοφόρησε το Epiphany, ένα βιβλίο επίσης περιορισμένης έκδοσης, με φωτογραφίες που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια μίας επίδειξης μόδας που πραγματοποιήθηκε σε ένα παλάτι στο Μιλάνο σε σχέδια του Alessandro Michele.

Το βιβλίο για τον Dapper Dan θα κυκλοφορήσει σε 500 αντίτυπα έναντι 180 ευρώ το καθένα.