Μια σημαντική πρωτοβουλία, μια συναυλία ανθρωπιάς, μια εκδήλωση που κανείς δεν πρέπει να χάσει, ανέλαβε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς. Πρόκειται για μια μεγάλη συναυλία κατά της φτώχειας η οποία θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 13 Μαίου Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Είναι μια από τις πολλές πρωτοβουλίες της Μητρόπολης για την άμεση και ουσιαστική βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες θα ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή, της τοπικής Εκκλησίας και θα συμπαρασταθούν σε ένα σημαντικό σκοπό.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Ανδριάνα Ζαρακέλη και ο Δημήτρης Αλφιέρης και έχει ιδιαίτερη σημασία ότι η Μητρόπολη έχει συμπαραστάτες όλους τους επίσημους φορείς της πόλης του Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προς τον σκοπό της ανακούφισης ανθρώπων που έχει χτυπήσει η φτώχεις, τη Μεγάλη Εβδομάδα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, προσέφερε περίπου 7.500 δέματα σε πολίτες οι οποίοι προσπαθούν με αξιοπρέπεια να επιβιώσουν κάτω από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αρκετές φορές αγγίζουν τα όρια της εξαθλίωσης.

Η Μητρόπολη απευθύνει έκκληση σε όλους να δώσουν χαρά και ελπίδα σε άπορες οικογένειες, να στηρίξουν μοναχικά άτομα, να προσφέρουν χαμόγελα σε ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.

«Κάποιος αδελφός μας έχει ανάγκη. Ας μην αδιαφορήσουμε», είναι το σύνθημα που πρέπει να γίνει κτήμα σε όλους.