Τα κομμάτια τους προσπαθούν να μαζέψουν οι Μπακς έπειτα από την 3η συνεχόμενη ήττα στους τελικούς της Ανατολής. Από φαβορί κόντρα στους Ράπτορς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο. Χάρη στην εκπληκτική απόδοση του Καουάι Λέοναρντ και την απίστευτη ευστοχία του Φρεντ ΒανΒλιτ, το Τορόντο πέρασε με 99-105 από το «Φίσερβ Φόρουμ» και πήρε σαφέστατο πλεονέκτημα για την πρόκριση στον τελικό του NBA. Οι Ράπτορς προηγούνται πλέον 3-2 και γυρίζουν στην έδρα τους τα ξημερώματα της Κυριακής για να τελειώσουν τη σειρά. Με τον «Greek Freak» να προαναγγέλλει αντίδραση από τους Μπακς.

«Δεν θα σας πω ψέματα, είμαι εκνευρισμένος που χάσαμε, αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Είμαστε καλή ομάδα και συνεχίζω να πιστεύω στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Δεν θα γονατίσουμε τώρα. Ακόμη κι αν βγουν και μας χτυπήσουν πρώτοι, δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στη λίγκα και θα πάμε να κερδίσουμε για να επιστρέψουμε στο Μιλγουόκι. Αν χάσουμε, εντάξει, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Δεν το κάνουμε ποτέ εμείς αυτό», ξεκαθάρισε ο ηγέτης του Μιλγουόκι σε μία προσπάθεια να αφυπνίσει τους συμπαίκτες του. Οι τελικοί της Ανατολής βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού και ο «Άντε» ξέρει ότι δεν υπάρχει επιστροφή από το Τορόντο δίχως νίκη για τους Μπακς.

«Είναι προφανές πως το επόμενο ματς είναι καθοριστικό. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και χάσαμε τρία σερί ματς, κάτι που δεν συνηθίζουμε. Είναι must win, όλοι το ξέρουμε και θα πάμε να κάνουμε το παν για να κερδίσουμε στο Τορόντο. Δεν είναι απλώς ένα ακόμη παιχνίδι. Οι Ράπτορς είναι πολύ καλή ομάδα, με δυνατό χαρακτήρα και δεν τα παρατάνε ποτέ. Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά, να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια και να δώσουμε ακόμη περισσότερα για να πάρουμε το Game 6», συμπλήρωσε ο Έλληνας σούπερ σταρ που συμπεριλήφθηκε τόσο στην καλύτερη ομάδα της λίγκας, όσο και στην κορυφαία αμυντική πεντάδα.