Το πρώτο «μπαμ» του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε! Ο Θρύλος έφερε στο Λιμάνι τον Ματιέ Βαλμπουενά, ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Γάλλος παίκτης έφτασε στη χώρα μας τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/05), ενώ το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, αφού προηγουμένως είχε περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ολοκλήρωσε και τυπικά μία σπουδαία μεταγραφή, ντύνοντας στα ερυθρόλευκα έναν ποδοσφαιριστή τοπ επιπέδου, έναν ποδοσφαιριστή ικανό να κάνει τη διαφορά με μόλις μία ενέργεια.

Όπως είναι φυσιολογικό στις τάξεις των Πειραιωτών επικρατεί «τρέλα» με τη μεταγραφή του Γάλλου σούπερ σταρ, αλλά και ανυπομονησία ενόψει των νέων σπουδαίων κινήσεων που έχουν προαναγγελθεί.

Ο Ολυμπιακός σε κάθε περίπτωση προσθέτει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή από το πάνω… ράφι, με τεράστια καριέρα σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο, δείχνοντας τις διαθέσεις του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή άρθρου: gavros.gr