Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πρωτοπορεί και να δείχνει τον δρόμο της προόδου για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε μία συνεργασία που έκανε ήδη τον γύρο του κόσμου. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Driblab, την κορυφαία εταιρεία στην ανάλυση των παικτών, αλλά και την παρουσίαση νέων ταλέντων. Στο χαρτοφυλάκιό της βρίσκονται 95.000 παίκτες που αγωνίζονται σε περισσότερες από 170 διοργανώσεις σε όλο τον πλανήτη. Και, βέβαια, στο ελληνικό ποδόσφαιρο η Driblab θα συνεργάζεται μόνο με τον Ολυμπιακό.
«Το να είσαι σε θέση να συνεργαστείς με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη χαρά για την Driblab. Αυτή η συνεργασία είναι μια μεγάλη ευθύνη. Ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους πιο εικονικούς συλλόγους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και γνωρίζουμε καλά τα υψηλής ποιότητας πρότυπα της συγκεκριμένης ομάδας. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να είμαστε ένα σημαντικό κομμάτι των μελλοντικών επιτευγμάτων του Ολυμπιακού», δήλωσε μετά από τη συμφωνία ο γενικός διευθυντής της εταιρίας, Σαλβαδόρ Καρμόνα.
Από την πλευρά της η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου τόνισε: «Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μια ακόμη πρωτοποριακή συνεργασία με την Driblab, τον ηγέτη στην ανάλυση του ποδοσφαίρου. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την έναρξη αυτής της νέας συνεργασίας με την Driblab. Με αυτή τη συνεργασία ο Ολυμπιακός εισάγει έναν ακόμα όρο στο παιχνίδι, αυτόν της Ανάλυσης Δεδομένων, αναβαθμίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο».