Την απόκτηση του Αλέσιο Τσέρτσι παλεύει ο Άρης που έβαλε στόχο για την κορυφαία 4άδα της Super League και φυσικά επιδιώκει την πρόκρισή στους ομίλους του Europa League. Στα 32χρόνια του ο Ιταλός μεσοεπιθετικός κουβαλάει την ταμπέλα του αιώνιου ταλέντου, αλλά την ποιότητά του δεν την αμφισβητούν ούτε και οι εχθροί του.
«Ξέρω για τον Άρη, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό», δήλωσε ο Τσέρτσι που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Ανκαραγκουτσού, αλλά από τις αρχές Φεβρουαρίου είχε τεθεί εκτός ομάδας εξ αιτίας οικονομικών προβλημάτων. Συνολικά πρόλαβε και ίδρωσε τη φανέλα του σε 16 ματς, στα οποία πέτυχε πέντε γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ.
Κι ενώ με τον Τσέρτσι πρέπει να καλυφθεί το χάσμα, στην περίπτωση του Λίντσεϊ Ρόουζ όλα εξελίχθηκαν όπως επιθυμούσε ο Σάββας Παντελίδης, καθώς ο Γάλλος στόπερ μείωσε τις αρχικές απαιτήσεις του και συμφώνησε για την παραμονή του στον Άρη. Για να επισημοποιηθεί η επέκταση στη συνεργασία των δύο πλευρών, απομένει μόνο η συγκατάθεση της Λοριάν, αλλά οι «κίτρινοι» τα έχουν βρει με τη γαλλική ομάδα.
Alessio-Cerci