Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μανώλη Σιώπη στην Αλάνιασπορ. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς μέσου, ο οποίος γίνεται ο τρίτος Έλληνας, δίπλα στον Γιώργο Τζαβέλλα και τον Τάσο Μπακασέτα. Όλοι με θητεία στον Πανιώνιο, όπως και ο προπονητής τους. Στην ίδια ομάδα, πάντως, αγωνίζονται και οι Τζάλμα Κάμπος και Λούκας Βιγιαφάνες.
Την ολοκλήρωση της μεταγραφής ανακοίνωσε και ο Άρης. Οι «κίτρινοι», μάλιστα, ευχήθηκαν στον Σιώπη.
«Την απόκτηση του Μανώλη Σιώπη
Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Αλάνιασπορ για τη μεταγραφή του Μανώλη Σιώπη.
Η ΠΑΕ Άρης ευχαριστεί τον Μανώλη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται τα καλύτερα στο νέο σταθμό της καριέρας του.
Pitbull thanks and good luck…», ανέφερε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ακολούθησε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Σιώπη προς τους φίλους του Άρεως.
«Σε αυτή τη φωτογραφία απεικονίζεται η πιο έντονη συναισθηματικά στιγμή μου στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Θεόδωρο Καρυπίδη για όλη την εμπιστοσύνη και την πίστη στο πρόσωπό μου, τον Κύριο Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να γίνω παίκτης του ΑΡΗ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές μου, το προπονητικό team, τους φυσιο, τους φροντιστές, τον Κύριο Κολτσίδα και πάνω από όλα όλους τους συμπαίκτες μου…
Τέλος θα ήθελα να πω στον κόσμο της ομάδας ότι ήρθα στην ομάδα πριν ένα χρόνο σαν ένας απλός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και μέσα σε ένα χρόνο σας αγάπησα και έπαιζα για εσάς… Καλή τύχη στην Ευρώπη… Αντίο ΑΡΙΑΝΑΡΑ μου, εις το επανιδείν…», έγραψε ο διεθνής μέσος.
manolis