Με τη βελγική Αντβέρπ κληρώθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League ο ηττημένος του ζευγαριού Βικτόρια Πλζεν – Ολυμπιακός. Στη βελγική ομάδα υπάρχουν γνώριμοι των «ερυθρολεύκων» όπως ο Ντιομερσί Μποκανί, ο οποίος έφτασε το καλοκαίρι του 2017 στην πόρτα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ρέντη, αλλά κόπηκε από τις ιατρικές εξετάσεις. Επίσης στην Αντβέρπ αγωνίζεται ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, μία από τις πρώτες σημαντικές επενδύσεις του Ολυμπιακού στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Χωρίς, ωστόσο, να ‘χει ο παίκτης την εξέλιξη που όλοι προσδοκούσαν.
Στον πάγκο της βελγικής ομάδας βρίσκεται ο Λάσλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος, μάλιστα, προτάθηκε πρόσφατα και για την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.
Γίνεται αντιληπτό ότι σε ενδεχόμενη κόντρα με την Αντβέρπ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα συναντήσουν πολλούς γνώριμους. Αλλά ακόμα και έτσι όλοι απεύχονται να βρουν στον δρόμο τους τη βελγική ομάδα διότι νοιάζονται μόνο για το Champions League και δεν θέλουν να σκέφτονται την πιθανότητα του αποκλεισμού από τη Βικτόρια Πλζεν.
Τα δύο ματς για τον 3ο προκριματικό του Europa League θα πραγματοποιηθούν στις 8 Αυγούστου στο Βέλγιο και ανήμερα τον 15αύγουστο είτε στο Φάληρο είτε στην Τσεχία.