Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη σέντρα στο πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν στις 8 το βράδυ (NS1) τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Όπως ανακοινώθηκε από τα social media, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην «Doosan Arena» με την γκρι εμφάνιση. Έστω και αν «Η Ελλάδα είναι KA-TA-KO-KKI-NH!», όπως ανέφερε η σχετική ανάρτηση.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση των Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Αβραάμ, Σεμέδο, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Ποντένσε, Μασούρα, Βαλμπουενά και Γκερέρο.
«Ο Ολυμπιακός πρέπει να επιστρέψει στους ομίλους», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός. «Θα παίξουμε και για τον Φορτούνη», υποσχέθηκε ο Γκιγιέρμε που συνόδεψε τον προπονητή του στη συνέντευξη Τύπου.
«Έχουμε αντιμετωπίσει και πιο δύσκολες ομάδες», υποστήριξε ο Πάβελ Βρμπα σε μία προσπάθεια να τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες του. Μπροστά στον Ιταλό διαιτητή Μάρκο Γκουίντα, η Βικτόρια αναμένεται να παραταχθεί με τους Χρούσκα, Χάβελ, Χλούσεκ, Μπράντετς, Πέρνιτσα, Χροσόφσκι, Κάλβαχ, Καγιάμπα, Κόπιτς, Σέρμακ και Κρμέντσικ.
fanelektosedras