«Μετακομίζει» στην Κίνα ο Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς το ποσό που του προσφέρει η Γιανγκσού Σάνινγκ θα ήταν πολύ δύσκολο να το αρνηθεί οποιοσδήποτε: 22 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Marca.

Ένας πολύ υψηλός μισθός, για κάθε ένα από τα τρία χρόνια συνεργασίας που συμφωνήθηκαν ανάμεσα στις δύο πλευρές, κι αυτός ήταν άλλωστε ο βασικός λόγος για να εγκαταλείψει ο Μπέιλ τη «βασίλισσα».

Η ισπανική εφημερίδα, με άρθρο που δημοσιεύεται στον ιστότοπό της, θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία, για την οποία απομένουν πια μερικές λίγες λεπτομέρειες, όπως αναφέρει, σημειώνοντας ότι η συμφωνία θα μπορούσε να ανακοινωθεί τις προσεχείς ώρες.

Ο τραυματισμός του Ασένσιο φαινόταν να αφήνει ένα ανοιχτό παράθυρο για την παραμονή του Μπέιλ στη Μαδρίτη, όμως η Γιανγκσού, η οποία ανακοίνωσε σήμερα την αγορά του Μιράντα από την Ίντερ, είναι ένα βήμα μακριά από το πολύ ηχηρό εγχείρημα.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ κατάκτησε με τη Ρεάλ τα πιο σημαντικά τρόπαια: 4 Champions League, 4 Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο κι ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας.