«Υψίστης σημασίας», χαρακτήρισε ο Πάβελ Βρμπα τον επαναληπτικό αγώνα Ολυμπιακός – Βικτόρια Πλζεν το βράδυ (21:30 NS 2HD) της Τρίτης 30 Ιουλίου. Ο προπονητής των δευτεραθλητών Τσεχίας αναφέρθηκε ουσιαστικά στη σημασία που έχει ο αγώνας για την ομάδα του και τον ίδιο προσωπικά επειδή παίζεται η παραμονή του στον πάγκο. Στον Πειραιά, βέβαια, αδιαφορούν για το μέλλον του Βρμπα. Τους ενδιαφέρει μόνο η πρόκριση του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και η διασφάλιση της συμμετοχής σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Επίσης οι «ερυθρόλευκοι» νοιάζονται και για το δώρο στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει γενέθλια και περιμένει να πανηγυρίσει την πρόκριση επί της Βικτόρια.
Κόντρα στους Τσέχους ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με την παραδοσιακή ερυθρόλευκη εμφάνισή του. Το ανακοίνωσε η ΠΑΕ μέσω των social media.
«Τα χρώματα μας για απόψε! ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!», ανέφερε το μήνυμα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει την 11άδα της πρόκρισης με τον Γιασίν Μεριά στο πλευρό του Ρούμπεν Σεμέδο αντί του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε συνολικά 24 παίκτες και θα πάρει τις τελικές αποφάσεις του όταν φτάσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο γήπεδο. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Σα, Καραργύρης, Τζολάκης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπα, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Γιώργος Μασούρας, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Ντουρμισάι.

emfanisirevans