Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αρμάνι στον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά «Κάρλο Λοβάρι» στην πόλη Λούκα λίγο έξω από την Πίζα στην Τοσκάνη της Ιταλίας (06/09, 19:30) και οι Μιλανέζοι φιλοξενούν ένα μίνι-αφιέρωμα στους Πειραιώτες και τις αλλαγές που έκαναν στο ρόστερ τη φετινή σεζόν.

Πιο αναλυτικά αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Αρμάνι:

«Η Ολίμπια αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, την ομάδα στην οποία ο τζένεραλ μάνατζερ Χρήστος Σταυρόπουλος δούλεψε για μια εικοσαετία περίπου. Το σύμολο του Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα έχει τέσσερις σημαντικούς παίκτες που βρίσκονται στην Κίνα για το Παγκόσμιο και είναι οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μιλουτίνοφ και ο πρώην της Αρμάνι, Κουζμίνσκας.

Το καλοκαίρι η ελληνική ομάδα προχώρησε σε ορισμένες σημαντικές κινήσεις φέρνοντας πίσω στην Euroleague τον γκαρντ, Μπράντον Πολ (τον είχε ο Μεσίνα στο Σαν Αντόνιο και έπαιξε 60 αγώνες την τελευταία σεζόν), πήρε από το Πόρτλαντ τον πλεϊμέικερ Γουέντι Μπόλντγουιν και υπέγραψε τον δύο φορές νικητή του Champions League, Κέβιν Πάντερ, ο οποίος την περασμένη χρονιά έπαιξε στη Βίρτους Μπολόνια.

Ανάμεσα στους νεοαποκτηθέντες και οι Όγκουστιν Ρούμπιτ από τη Μπάμπεργκ, ο νεαρός σέντερ, Ίθαν Χαπ και ο Αντώνης Κόνιαρης από τον ΠΑΟΚ ο οποίος κόπηκε την τελευταία στιγμή από την αποστολή των Ελλήνων για το Παγκόσμιο. Σίγουρα το αστέρι παραμένει ο μεγάλος Βασίλης Σπανούλης. Ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα έχει παίξει δύο φιλικά κερδίζοντας αμφότερα με άνεση κόντρα στον Ηρακλή».
Πηγή:gavros.gr